Fico prý hlásal nenávist, proto se pokusil libtard zabít Fica a né „dezolát“ Šiměčku, nebo Vašáryovou. To je „logika vzdělané“ bratislavské kavárny

Sdílet

Zažili jsme tu atentát na premiéra R. Fica. Ten se k velké lítosti progresivců nezdařil a tak museli zahájit „obranné manévry“- Prý si za to R. Fico může sám, hlásal prý nenávist a rozděloval společnost. Tak zní hlavní mediální narativ současných „hlavních medií“.

Zkuste trochu přemýšlet. Pokud by to byly strany současné slovenské vlády, které by šířily nenávist, tak by atentát byl spáchán na někoho z Progresivistického Slovenska, nebo nějakou protislovenskou celebritu. 

Ale to se nestalo. Atentát byl spáchán na předsedu vlády Fica. Takže ten, kdo své poněkud primitivní příznivce zfanatizoval k naprosto šílenému nepříčetnému nenávistnému jednání byla zcela jednoznačně liberálně progresivistická média i politici, kteří Fica natolik nenávidí, že jsou – jak veřejně hlásal Šimečka – schopni udělat cokoli, aby Fico nevládl.

Jak vidíte, „vzdělaná bratislavská kavárna“ je tlupa největších hlupáků.

Bude zajímavé sledovat, jak dopadne vyšetřování atentátu. Už se veřejně začíná spekulovat o tom, že střelec nejednal sám. Facebook hned po atentátu smazal jeho profil, zžejmě aby zahladil případné stopy. Takových odhalení nás asi čeká ještě víc.

Noro L. Blava, Slovensko

Obrázek převzatí z profilu PS


Sdílet

One Reply to “Fico prý hlásal nenávist, proto se pokusil libtard zabít Fica a né „dezolát“ Šiměčku, nebo Vašáryovou. To je „logika vzdělané“ bratislavské kavárny”

  1. Ten „chudák“ potencionální vrah, byl kamarád starého Šimečky, Ta šimečkovic rodina by měla být vyhošrěna ze Slovenska a měla by mít zakázanou i Českou republiky. Pokud je nezavřou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *