„Občanské společnosti“ chyběl korespondenční volič a v Esetu nešel proud. Postřehy k volbám na Slovensku

Sdílet

„Vzdělaná občanská společnost“na Slovensku utrpěla druhou zdracující volební porážku v řadě. Její příslušníci začínají hořekovat na „ruským vlivem a lhaním“ a vyhrožovat „odpůrcům“ slovenské liberální demokracie.

Příčiny porážky jsou mnohem prostější.

  1. Prezidentských voleb se na Slovensku nemůže zůčastnit korespondenční volič. Liberální voliči a jejich hlasy ze slovenských cintorínů (hřbitovů) pak občanským kandidátům chybí. Prezidentská volba totiž korespondenční volbu neumožňuje. Při parlamentních volbách to ale možné je a při posledních parlamentních volbách volilo více než 60 000 „Slováků“ korespondenčně a skoro všichni jako zázrakem volili Progresívné Slovensko a to díky tomu získalo navíc dva mandáty do Národnej národnej rady (celkem 150 členů). S tím bude muset občanská společnost muset rychle něco udělat. Živí a fyzicky existující slovenští voliči totiž převážně volí proti liberální demokracii…. a na ně nelze spoléhat!
  2. Ve firmě Eset nešel el. proud a tak nebylo možné volby patřičně „ohlídat“. Jak pravil před poválečnými volbymi ve Francii a Itálii, kde se očekávalo drtivé vítězství komunistů, ale „zázrakem“ vyhrály jiné strany, J.V. Stalin, „není důležité, kdo jak volí, ale kdo počítá hlasy“…… V liberálních demokraciích to platí stejně. Stačí si připomenout prezidentské volby v Rakousku, muselo se volit 3. krát, než byl zvolen „správný kandidát“ občanské společnosti. Zapomínat nelze ani na „volby“ v Berlíně v roce 2021, které se musely pro rozsáhlé volební podvody dvakrát opakovat. V liberální demokracii totiž není volební účast 150% ze 100 % možných nic nemožného a jen populisté a pro ruští agenti to zpochybňují.

Slovensko bohužel čeká doba temna a zimy. Ve vládních budovách nebude kvůli nedostatku podpory LGBT++ politiky v zimě teplo. Neziskovkáři budou hladovět, protože jim zlá vláda odstřihne granty a dotace. Hladovět budou i pokrokoví umělci bez talentu a novináři propagandisté občanské společnosti. Bude to doba zlá a neutěšená.

Noro. L. Blava, autor je spisovatel a humorista

Korespondenční slovenský volič tentokrát stranám pokroku chyběl, bohužel jeho hlasy zůstaly na slovenských cintorínoch….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *