Lidem se nelíbí masové vraždění civilistů v Gaze a Židé proto začali naříkat nad „antisemitismem“. Kdy vytáhnou 6 milionů a holocaust?

Sdílet

Lidé na Západě a i v ČR začínají být stále více pobouřeni vraždením palestinských civilistů izraelskou armádou v Gaze. Počet civilních obětí mezi palestinským obyvatelstvem již dosáhl více než 33 000 osob, došlo už k i (cílenému) útoku na zahraniční humanitární pracovníky, Izrael navíc brání přísunu humanitární pomoci pro vyhnané civilisty. Situace eskalovala do takové míry, že už je to moc i na prožidovské západní politiky a media.

Židé proto sáhli k dlouhodobě ozkoušené taktice. Začali obviňovat kritiky izraelského vraždění civilistů v Gaze z antisemitismu. To je vyzkoušená technika, protože po vnucení morální viny za židovský holocaust se řada normálních lidí „stydí“ kritizovat Židy, kteří přece tak moc trpěli. Jenže tentokrát to nefunguje a tak je jen otázkou času, kdy Židé vytáhnou další eso a tím je holocaust a 6 milionů obětí a začnou požadovat kriminalizaci kritiků za „popírání a nenávist“.

Pro Čechy to má ještě další rozměr. „Česká“ vláda se jako jedna z mála ke kritice Izraele nepřipojila, je to dáno jejím etnickým složením, kdy předseda vlády Fiala, min. obrany Černochová a hlavní poradce vlády pro bezpečnostní politiku Pojar jsou židovského původu a tak hájí jako vždy hlavně zájmy svého národa. Že je to proti zájmu Čechů je nijak nevzrušuje… To platí stejně v Gaze, jako na Ukrajině.

Zkrátka jejich skutečná vlast je u Mrtvého moře a ty hostitelské „vlasti“ používají pouze k prosazování svých vlastních zájmů bez ohledu na zájmy místního obyvatelstva.

Tragikomickou roli zde hrají židovští novináři a aktivisté jako A. Tomský, kteří dokonce začínají z antisemitismu vinit „Rusy“. Prý za novodobým antisemitismem byl Sovětský svaz (dnes rovná se Rusko), přitom nám p. Tomský taktně zamlčuje, že za vznikem SSSR stáli právě ŽIdé (Trockij, Kameněv, Zinoviev, Radek, Frankel atd. atd. vycházející z židovských ideologů jako Marx). Že později židovští revolucionáři prohráli domácí politickou bitvu s národními komunisty (SSSR 1935-6, ČSR, Maďarsko, Polsko atd po 2, světové válce) je něco, co nemohou oněm „odbojným“ národům židovstí intelektuálové a elity zapomenout. Stejně povedený je další novinář židovského původu J. Fištějn. (Je zvláštní, že těmto v ČR žijícím pánům nevadí, pokud jejich soukmenovci nadávají Čechům a přejí jim smrt – poznámka redakce)

Češi by tuhle skutečnost měli vzít na vědomí a pochopit, že tihle lidé mnoha vlastí za jejich skutečné zájmy bojovat nebudou. V zájmu Čechů není přesun Palestinců do Evropy, ani její islamizace. Stejně není v českém zájmu konflikt s arabskými státy a Ruskem, či Čínou.

Cílem Izraele je vyhnat Palestince z Gazi a jejich území zabrat pro sebe, podobně jako ukradl Sýrii Golanské výšiny. Vyhnaní Palestinci mají podle plánu skončit v Evropě a tedy i v ČR, kde mají přispět k plánované islamizaci a likvidaci bílých národů. Z výše uvedeného je patrné, že zájmy Izraele/Židů a Čechů/Evropanů jsou v případě Palestinců zcela v protikladu. Proč by si Češi měli nechat zaplevelit zemi muslimskými Palestinci? Obrana českých zájmů není žádný „antisemitismus“, jak se nám výše uvedení pisílkové snaží vnutit!

PS. Z Vox populi z diskuse ke článku p. Tomského: Tomský blouznící o věčném bezdůvodném antisemitismu, mám pocit, že upadl na hlavičku. Po přečtení tohoto článku mám pocit, že obludná devastace Gazy a desetitisíce zabitých či zmrzačených palestinských civilistů existují jen ve fantazii antisemitů, jinak je v Gaze vše růžové a sluncem zalité a jen ti antisemité si nedají pokoj a pořád bezdůvodně ten Izrael nenávidí.

A také stále nové židovské osady na palestinském území zcela jistě existují jen ve fantazii antisemitů, kteří nemají nic proti vraždění lidí a loupení jejich půdy, oni prostě ty nebohé Izraelce pořád jen bezdůvodně nenávidí.

Demagogie všech těchto věčných propagátorů antisemitismu nezná hranic. Já si myslím, že skutečného, bezdůvodného antisemitismu je mezi lidmi naprosté minimum. Většině prostě vadí odporné, arogantní a barbarské jednání „státu Bohem vyvoleného národa“.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

One Reply to “Lidem se nelíbí masové vraždění civilistů v Gaze a Židé proto začali naříkat nad „antisemitismem“. Kdy vytáhnou 6 milionů a holocaust?”

  1. perlicka ovsem je ze predevsim Palestinci jsou semite zatimco naprosta vetsina v Izraeli zijicich zidu ma puvod ve vychodni Evrope a jejich predci nikdy nezili v Palestine pouze kdysi davno konvertovali na zidovskou viru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *