Media tají výsledky voleb na Ukrajině. Proč?!

Sdílet

Podle ukrajinské ústavy měly o víkendu proběhnout ukrajinské prezidenstké volby. Asi se divíte, že?! Media, která jsou plná zpráv z Ukrajiny, o nich mlčí. Proč?!

Prezidnet Zielenski měl obhajovat svoji politiku od zvolení v roce 2019. jeho politka je natolik úspěšná, že se raději rozhodl letošní volby zrušit – prý není mezi lidmi chuť jít k volbám!!!. ¨Musel by se prý zrušit výjmečný stav a to se Zielenskému a jeho suitě nechce. Přitom válečný konflit je omezen pouze na východ země a pořádání voleb ve zbytku země nic nebrání! To je ta pravá liberální demokracie! Proč se párat s volbymi, vždyť už teď vládnou ti nejlepší a vyvolení! Úděl Ukrajinců je je umírat v cizí válce, volit už je režim nenechá. Ještě by mohli dělat potíže a kdo pak má ty volby falšovat?!

Dovedete si představit ten řev, kdyby se něco i jen vzdáleně podobného dělo v Rusku, Maďarsku apod….?! V případě Ukrajiny je ale ticho po pěšině. Ministr v zahraničí Lipavský mlčí, mlčí i „teta z Vinohrad“ alias min. obrany J. Černchová. mlčí premiér Fiala, mlčí oficiální media a váleční aktivisté.

Když se podíváme na liberálně demokratické volby v Evropě a v USA, tak je to vlastně jedno. Mají se volby falšovat, nebo rovnou zrušit?! Je to „pěšky, jako za vozem“….!

A. Fischer


Sdílet

One Reply to “Media tají výsledky voleb na Ukrajině. Proč?!”

  1. Tetce Černochové děláme dne 10.4.2024 od 15,00 hod. před tím jejím kurníkem na Tychonova 1 demonstraci proti zatahování ČR do války na Ukrajině a omluvíme se tam Rusům, že jim tam ta kabelková válečnice posílá Vampíry na vraždění civilistů. Jsem zváni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *