Jaké elity táhnou Polsko do války? Poláci to nejsou…

Sdílet

Oficiální zapojení Polska do války proti Rusku je podle všeho hotová věc. Na oficiálním vyslání polských vojsk do války s Ruskem se schodne jak nová vláda, tak opozice. Je tedy dobré se podívat, kdo Poláky do téhle sebevražedné války vede? V polských konzervativně-vlasteneckých kruzích se už léta poukazuje na to, že vedoucí představitelé Polska nejsou polského původu (psali jsme zde). Současní vládci Polska tyto informace nijak nezpochybňují a naopak se účastní velmi podivných rituálů jako zapalování chanuky pod dohledem místních a zahraničních rabínů. Tohle jsou ti polští „vlastenci“?! Za tohle mají polští chlapci umírat?!

Pro etnické Poláky budou důsledky přímého zapojení do války s Ruske opět zničující. Přijdou o svůj stát a lidské a materiální ztráty budou obrovské. Ti, co je do té války zatáhnou, ale už budou dávno někde jinde. Bojovat cizíma rukama jim šlo vždy velmi dobře…

V Česku to bohužel je stejné. Stačí se podívat na původ bojechtivých politků a jejich poradců jako Fiala, Černochová. Pojar, Novotný, Stern atd…..

Polský ministr zahraniči Sikorsi (vzadu v levo) na večeři mezi svými…

Oslava židovského svátku chanuka v polské Sejmu (parlamentu), pozadí stojí v pozoru polský prezident Duda. Velikonoce ani Vánoce se v Sejmu v katolickém Polsku nijak oficiálně neslaví….

Před časem se v Polsku objevil billboard poukazující na skutečný původ předních polských představitelů

JaczekKowalski a Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Jaké elity táhnou Polsko do války? Poláci to nejsou…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *