Multikulturní městečko Březnice – 3 vietnamské restaurace, 7 vietnamských večerek a kebabárna. Komu slouží a co dělají děti odpoledne po škole?

Sdílet

Středočeské městečko Březnice má oficiálně asi 3500 obyvatel a podle všeho by se brzy mohlo dočkat titulu nejmultikulturnější městys středočeského kraje. Ve městě jsou 3 vietnamské restaurace, 7 vietnamských večerek, 2 vietnamské obchody s „oděvy a vším možným“ a jedna kebabárna.

Potraviny ve městě prodávají dva supermárkety (Penny a Norma) a řeznictví Rabbit na náměstí. Ve městě je několik normálních restaurací a cukrárna a farmářský obchod.

Komu a co imigranti v Břenici prodávají? Odpověd najdete snadno, běžte se podívat do postranních ulic, kde se scházejí děti a středoškoláci po skončení výuky. Dnes už mezi nimi běžně koluje joint marihuany, který zakoupili právě v těch večerkách a restauracích. Ti pokročilejší uživatelé pak nakupují pervitin „vietnamské samovýroby“.

Marná sláva -multikulturalismus je obohacení! Jen to neříkejte rodičům těch dětí…..

Březničák

Nejnovější vietnamská večerka otevřela v Březnice teprve nedávno, komu a co prodává, snadno poznáte v nedalekém průjezdu, kam chodí děti po škole….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *