Zasadíme rozhodný úder všem chcimírům a dezolátům!

Sdílet

Nedávno zažilo naše milované, intelektuálně poklidné a evropsky uvědomělé hlavní město, jehož sláva se díky vládě Petra Fialy dotýká hvězd, útok dezolátských, proruských a antiunijních traktorů. Úředníci, manageři, „ajtý“ odborníci, studenti nejen genderových věd, ale mládež jako taková, Green Dealově sepjatí, ale i LGBT vznešení občané, vč. umělecké a vědecké – a tedy veškeré městské veřejnosti, byli napadeni silou těchto odporných strojů, jež řídili ještě odpornější venkovská individua, která při práci na polích, v sadech, sklenících a dalších nepřátelských územích nedělají nic jiného, než že myslí na to, jak potěšit zlovolného Putina, který našemu západnímu světu prostřednictvím rozhovoru s americkým novinářským podivínem Truckerem vzkazuje, že jsme hlupáci.

Tím pádem celá naše matička evropských měst se ocitla ve válečném stavu a náš slibně se vyvíjející liberálně demokratický režim v ohrožení. Volám vás tedy k bdělosti a připravenosti! Manageři, uspořádejte masové porady, úředníci namočte svoje razítka a rozohněte kopírky! Studenti genderových věd, připravte všech 120 pohlaví k boji, a vy, LGBT soudruzi, postavte se čelem průvodu hrdosti této nepřátelské traktorové přesile! Jsme ve válce! Scénáristé, režiséři, herci, vyhrňte své umělecké rukávy a pište, točte, hrajte! Porazíme je! Necháme shnít jejich obilí, rozšťoucháme jejich bramborovou sklizeň, počkáme si na spadané, zahnilé ovoce pod stromy, a jejich dobytek zastrašíme mohutným chrochtáním za podpory ještě mohutnějšího bučení pod vedením vojenské expertky Jany Černochové a předsedkyně parlamentu Markéty Pekarové-Adamové.

Přišlo do redakční pošty


Sdílet

One Reply to “Zasadíme rozhodný úder všem chcimírům a dezolátům!”

  1. Teento pervert na obrazku zastava funkce mezi buzeranty a mezi vladni elitou .Nedavno zverejnil postup jak buzeantisi to strkaji az do krku ,mezi chroctanim .Liboval si jak cadil stryce nekde na rozhledne a stryc si pochvaloval jaky ze je dobry burtkur .S heslem my jsme mladez nova ,mladez Teplohova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *