Za sprosté nadávání a přání smrti Čechům a Palestincům je Žid odsouzen ke „kurzu slušného chování“. Za kritiku Židů je Čech vždy odsouzen a často dokonce do vězení. Podle jakého práva se v Česku soudí?!

Sdílet

Když si tady za „velkou louží“ čtete judikáty české justice z oblasti verbálních trestných činů, pak jasné vidíte, že všem se nesoudí stejně. Pokud se nějakého verbálního trestného činu dopustí příslušník samozvaně vyvoleného židovského národa, pak jsou tresty nějčastěji žádné, případně směšné.

Příkladem budiš opakovaná recidiva pana Pavla Novotného (sám se chlubí svým židovským původem), který opakovaně porušuje zákon vulgárními uřážkami a zjevnou nenávistí k gojům z řad tu Čechů, tu Palestinců. Dokonce jim občas přeje rovnou smrt. Po původních pokusech jeho případy odložit, byl nakonec odsouzen k podmínce. Jenže v té páchal další trestnou činnost. A jaký byl výsledek? Pokuta a odsouzení “ ke kurzu slušného chování“! Nevěříte? Tady máte důkaz! Podobných příkladů by se našla celá řada. Sběratel judaik a bývalý ředitel TV Nova V. Železný okradl svého obchodního partnera Laudera (Prezident světového židovského kongresu), tak následnou kompenzaci musel zaplatit okradenému český stát. Železného nikdo k odpovědvosti nevolal, dokonce si to ani netroufl požadovat nahlas. Když si bývalý ministr zdravotnictví P. Arenberger nechal podvodem prodat obří městský byt a jako ředitel státní nemocnice sám sobě zadal veřejnou zakázku, tak se mu rovněž nic nestalo.. a tak by se dalo jistě pokračovat ještě dlouho. Asi se všichni báli obvinění z antisemitismu a následného trestu?

Pokud etnický Čech veřejně kritizuje (nevulgárně a nepřeje Židům smrt) samozvané vyvolené etnikum, pak trest následuje automaticky a procesy připomínají soudní frašku. Opoziční politici a stivisté A. Bartoš, nebo P. Kalinovský a další by mohli vyprávět! Soudní znalci otevřeně spolupracují s obžalobou, důkazy obhajoby nejsou uznávány, její svědci nejsou předvoláváni.

V oblasti verbálních trestných činů dnes není výjimkou, že český goj dostane i několik let vězení, či je držen rok ve vyšetřovací vazbě.

O nějaké rovnosti před zákonem nemůže proto být řeči. Dokonce se nabízí otázka, podle jakého práva se v kolonii zvané Česko soudí? Je to snad rovnou halacha?

Nechají si to Češi ve své zemi líbit? Vždyť rovnost před zákonem je základním předpokladem fungující justice! Dokonce to formálně garantuje česká ústava! Jenže to nikoho z „panstva“ nevzrušuje.... Čechy to to znepokojovat mělo, nebo chtějí být otroky ve vlastní zemi?

Mike Donák, Jr. Texas, USA

Článek nemusí vyjadřovat náor redakce. Redakce ale soudí, že rovnost před zákonem v ČR už není


Sdílet

One Reply to “Za sprosté nadávání a přání smrti Čechům a Palestincům je Žid odsouzen ke „kurzu slušného chování“. Za kritiku Židů je Čech vždy odsouzen a často dokonce do vězení. Podle jakého práva se v Česku soudí?!”

  1. Slávek Popelka dostal podmínku za to, že napsal na ředitele Národního muzea Lukeše, že pokud nesundá tu ukrajinskou vlajku, že zná nějaké extremistické organizace, které tu vlajku sundají násilím, za to dostal 6 měsíců nepodmínění s odkladem na 18 měsíců a k tomu zákaz návštěvy Prahy. Za to, že Slávek porušil podmínku a přijel na protivládní demonsteací do Prahy, tak mu tuto podmínku změnili rozhodnutím soudu na 2 měsíce natvrdo. Teď srovnejte tyto dva soudní verdikty a musíte se jít vyzvracet.

Comments are closed.