V Praze prudce zdraží MHD i parkování. Pražský „vzdělaný člověk“ podporoval Ukrajinu a teď ho „jeho rosobijci“ oberou i o zbytek peněz. Na válku na Ukrajině peníze jsou, na podporu pražské MHD už ne…

Sdílet

Prudké zdražování všeho nebere v provincii zvané posměšně Česko konce a ve stále větší míře doráží i do hlavního města Prahy. Z Prahy se přitom rekrutuje většina podporovatelů proti ruské agitace a války proti Rusku. Přitom to byla právě válka s Ruskem, která po korona plandemii posloužila globální finanční oligarchii k vyvolání vysoké inflace s cílem zmocnit se majetku středních a nižších vrstev.

„Vzdělaný městský lepšo člověk v Praze“ vyzýval k válce proti Rusku, vítal ukrajinské „válečné“ uprchlíky, dělal sbírky na ukrajinské zbraně atd… přitom mu při jeho hlouposti nedošlo, že to bude muset někdo zaplatit. Nyní začíná vidět, že to k jeho lítosti nebudou „dezoláti a chcimírové/, kteří se naopak staví proti válce, ale protektorátní elity oberou uplně stejně i jeho.

Pěkným příkladem je plán na prudké zdražení MHD a parkování v Praze. To vše z rukou války chtivé koalice ODS, Piráni, TOP 09, KDU a STAN. Najednou městský intelektuál slyší, že „nejsou peníze“, že se MHD „dotuje“ a je „moc levná“ (nebyl volební slib, že levná zůstane, aby nejezdili lidé auty?! Byl, ale městský intelektuál je ve skutečnosti hlupák, kterému se lže nejsnadněji), parkování aut se prý dotuje (nepostavily se ty ulice náhodou z daní těch, co tam dnes parkují?!).

Pražský rusofob bude muset vysolit ročně nemalou částku navíc a najednou se diví. Vždyť přece radnice bere EU dotace, „dezolát“ platí daně jako mourovatý, tak v čem je problém?!

Vysvětlení je jednoduché, „mouřenín posloužil, mouřenín může jít“ a platit to bude muset on. Předáků na radnice se to přece týkat nebude. Ti mají služební auta s ridičem, jsou napojeni na podnikatelské skupiny, které sají městské rozpočty a politikům odvádějí desátky (viz třeba korupční kauza Dozimetr a hnutí STAN, atd.) Proto také tak oddaně protektorátní elity slouží globálním elitám při ničení jejich zemí. My vám budeme bez rozpaků sloužit a vy nás necháte krást/čerpat….

Honza z Dejvic

Pražská radnice ověnčena cizími vlajkami jako nějaký mezinárodní hotel…. češi tam určitě nevládnou…


Sdílet

2 Replies to “V Praze prudce zdraží MHD i parkování. Pražský „vzdělaný člověk“ podporoval Ukrajinu a teď ho „jeho rosobijci“ oberou i o zbytek peněz. Na válku na Ukrajině peníze jsou, na podporu pražské MHD už ne…

  1. I kdyby zdražili Pražákům roční lítačku dvakrát, pořád budou platit to, co třeba někde v Mostu. Rozsah a komfort MHD Praha je s Mostem nesrovnatelný, ale oproti Mostečákům Pražáci to mají za polovic. A k tomu podstatně vyšší platy. Doteď měli Pražáci MHD exklusivně a štědře dotovanou. Zdražit to Prágl musí i bez degenerativní ukrofilckní vypatlanosti Pražáků. Systém je bez peněz, od kovidismu je ekonomicky v řízeném pádu. Za dveřmi je krize, chaos a válka.

  2. Když se zdraží roční kupon 2x, zisk bohužel nestoupne 2x. Mnoho přejde na jednotlivky či kratší kupony, jiní začnou jezdit dokonce bez placení. V této věci se neúprosně uplatní Lafferova křivka. Akceptovatelné bych bral zvýšení na 4500-5000 Kč. Navíc MHD nikde nefunguje tak, že by z jízdného generovala zisk. U kuponů musí být cena motivující tak, aby lidé víc nechávali auta doma.

Comments are closed.