Česká mainstreamová media otevírají overtonovo okno pro masivní islamizaci Česka… Taková hezká oslava ramadánu…

Sdílet

Čechy čeká pod pláštíkem války proti Rusku masová islamizace, která už léta probíhá v západní Evropě. Počet nebarevných imigrantů v ČR produce roste a lze to vidět na každém kroku. Globální finanční oligarchie ale plánuje „velký skok vpřed“!

Pro režimní media proto začínají otevírat pomyslná overtonova okna. Třeba přípravy na oslavu muslimského ramadánu, který proběhne pod patronátem radnice ve Frankfurtu nad Mohanem v německém Hesensku.
Články sice „pochybačně“ ukazují na vysoké náklady takové oslavy, ale kompenzují to „spokojeností muslimů a jejich mírumilovností“ a oslavou místních „odvážných“ politiků. Ti odvážní politici dokonce vydali na oslavu ramadánu víc penez než na tradiční oslavu Vánoc!

Český čtenář asi bude šokován a pobouřen, ale to vůbec nevadí, časem si přece zvykne. Za rok-dva mu primátor Prahy, nebo Brna ukáže „stejnou odvahu postavit se xenofobii“ a stejnou radost bude mít i „mírumilovný muslim z Čech“.

Mezitím bude česká armáda nejpíš krvácet na ukrajinských bojištích a běžný bílý čech bude dál chudnout. Odkud oni „muslimští uprchlíci“ přijdou? Přímo se nabízí Palestinci, které chce Izrael vyhnat z jejich území a i jiné země třeba v Africe mají lidí na export dost.

Nenechte se uchlácholit současnou mezinárodní situací. Plán na islamizaci Evropy a likvidaci bílého člověka nikam nezmizel, je stále přítomen. Globální finanční oligarchie nenávidí bílé národy pořád stejně, sice na nich jako správný parazit stále parazituje, ale přesto je chce zničit. Paradox?! Jenom zdánlivý….

Turecký Istambul? Nikoliv, německý Frankfurt nad Mohanem, leží pouze 4 hodiny autem od české Plzně…


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *