Uprchlík znásilnil ve vlaku mladou Němku (18). Do vazby nepůjde, protože má trvalé bydliště….

Sdílet

Irácký uprchlík (52) znásilnil v regionálním vlaku kousek od německého Nienburgu mladou Němku (18). Vilný uprchlík se na ní vrh přímo ve vlaku a brutálně jí znásilnil. Mladá žena si kromě psychického trauma odnesla i vážné poranění genitálií, kde jí uprchlík pokousal! Od nejhoršího jí zachránil další cestující, který zavolal policii.

Policie uprchlíka zadržela a záchranka odvezla malou ženu do nemocnice. Na policejní stanici se ukázalo, že uprchlík je známá firma a má pestou historii nejenom sexuálních deliktů. Státní zástupce však usoudil, že vazba není potřeba. Uprchlík prý má trvalou adresu a jistě v mezidobí nebude pokračovat v trestné činnosti.

Uprchlík si tedy bude dál (jako obvykle) běhat na svobodě a třeba zase znásilní nějakou bílou ženu. Z toho by globální finanční oligarchie jistě zaplesala, jí přece jde o likvidaci bílé rasy a bílých národů jako takových.

Smutné je, že se dívky ve vlaku nikdo fyzicky nezastal, Přece někdo musel slyšet její volání o pomoc a tak mohl napadené pomoci. To je bohužel výsledek represe vůči bělochům, kteří se bojí obvinění z rasismu a také výchovy mladých mužů ke slaboštví (tzv anti-maskulinita), vše práce „vlastenců mnoha vlastí“.


Sdílet

One Reply to “Uprchlík znásilnil ve vlaku mladou Němku (18). Do vazby nepůjde, protože má trvalé bydliště….”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *