České soudy a židovské právo halacha? Rovnost před zákonem už dávno Češi nemají

Sdílet

Před časem jsem se v databázi infosoud dočetl, že starosta Řeporyj Pavel Novotný (ODS) byl za veřejné vulgární urážky palestinského národa odsouzen k peněžitému trestu. Pan Novotný údajně podá odpor a proběhne řádné líčení.

Na celé věci je skandální, že P. Novotný je aktuáně za podobný čin v podmínce a tak by měl logicky následovat přísnější trest (jedná se o recidivu) a aktivace právě té podmínky.

Soud ale nic takového nepovažuje za nutné a naopak přistoupil k nezvyklé mírnému potrestání.

Jak známo Pavel Novotný je židovského původu, sám se tím veřejně chlubí a dokonce říká, že Češi mají skloužit Židům. Předchozí judikáty kritiků židovského národa z řad českého obyvatelstva , zdůraznuji slovo kritiků, protože se vesměs nedopouštěli vulgárních urážek židovského národa a ani nepožadovali jeho likvidaci, ukázaly něco zcela jiného. Demonstrativní domovní prohlídky, vazba, zabavení majetku, veřejná zatýkání před rodinnými příslušníky včetně malých dětí a následné přísné tresty atd

Je tedy zjevné, že o nějaké rovnosti před zákonem nemůže být ani řeči. Ani de iure, ani de facto. Židé se podle českého právního řádu těší vysoké nadprávní ochraně. To je sice nejspíš v rozporu s Ústavou ČR, ale nikoho z „českých elit“ to neznepokojuje, Situace neznepokojuje ani členy ústavního soudu, kde nyní sedí třeba dcera předsedy židovské obce Lucie Dolanská Bányaiová. Divné, že?!

Skoro to vypadá, že se české soudy už léta v podobných případech řídí židovským právem halacha a to nemá pro goje žádné pochopení. Nechají si Češi tohle ve své zemi líbit donekonečna?

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

2 Replies to “České soudy a židovské právo halacha? Rovnost před zákonem už dávno Češi nemají

  1. Já odpovím, nechají, protože je to národ zbabělců. Když jsem svolal demonstraci minulé léto na podporu Čermáka, kterému za nějaké ptákoviny, které napsal Čermák na web, soud napařil 5,5 roků natvrdo, tak se tam sjelo z celé ČR 45 lidí. Je to ostudné, stydím se za tento národ. Když byl měsíc po vypálení Lidic svolán mítink díkůvzdání za německou okupaci, tak se tam sešlo na přání Emanuela Moravce 200 tis. lidí z Prahy a okolí na Václavském náměstí to se lidé sejít uměli. Na 13.3.2024 jsem svolal protest před Generální štáb české armády proti zatahování ČR do války na Ukrajině, a ze zkušenosti odhaduji, že nás tam bude tak 50, snad,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *