Odstraňování pomníků Rudé armády dorazilo i na česká malo-města. Přepisování historie jede na plný plyn…

Sdílet

V Litoměřiích rozhodlo zastupitelstvo, že nechá odstranit pomník Rudé armády z Jiráskových sadů. Pomník nesl nápis Čest a sláva Sovětské armádě a bylo to vyjádření díku za osvobobození od německých nacistů. Na odstranění pomníku se dohodly všechny hlavní strany.

Není to první podobný počin. Jistě jste už zaznamenali v posledních letech zprávy z medií, že Osvětim osvobodili „spojenci“, či že 2. světovou válku začal Sovětský svata nikoliv Německo. To ale byly pokusy z globálních sfér. Tedy se jedná o místní horlivce z „okresního malo města“, kteří se snaží zalíbit v Praze u stranického vedení a rozdělovatelů grantů a dotací. Nejenom na úrovni politiků. ale i “ pro režimních aktivistů“. I oni se asi chtějí přisát k nějakému penězovodu dnes nebo v budoucnosti! Brzy se určitě připojí i horlivci z jiných českých měst.

Co bude příště? Nářek nad „úkladnou vraždou“ R. Heydricha z rukou „českých žoldáků“!? Relativizace odsunů českých Židů do koncentračních táborů smrti s tím, že jim to „patřilo za lichvaření“!? Komu a čemu má podobné přepisování dějin sloužit?!

Podobní horlivci si řežou větev, na které sami sedí. To neslyšeli o depopulaci, o likvidaci bílého člověka z rukou těch, kterým se chtějí vlísat do přízně?!

Režimním horlivcům vadí i pomníky Rudoarmějců. Těch při osvobozování ČSR padlo skoro 140 tisíc….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *