„Nezávislá umělá inteligence“. Šéf se „oženil“ s přítelem a těší se na miminko….

Sdílet

V posledních letech jsou lidé bombardováni z medií informacemi o nástupu nové a nezávislé umělé inteligence (AI). Že to je s tou nezávislostí maličko jinak, ukázala nedávná zkušenost s AI gemini od firmy Google. Jako původní Evropané byli ukazováni černoši, což je uplně náhodou oficální narativ globální finanční oligarchie, která se pokouší přepisováním historie a dovozem barevných uprchlíků a likvidaci bílé Evropy.

Další střípek do celkového obrázku doplňuje šéf firmy Open AI. Sam Altman. Altman, který je homosexuál židovského původu, se „oženil“ s přítelem Oliverem Mulherinem a už se prý oba těší na děťátko. Jako homosexuálové pochopitelně dítě sami počít nemohou a tak si nechají adoptovat.

Dovedu si představit, jak takové „nezávislá umělá inteligence“ z dílny jeho firmy bude referovat o adopci dětí homosexuály a lgbt++ agendě.

Tzv. AI je vytvořena k tomu, aby propagovala agendu globální finanční oiligarchie a ta se nijak nezměnila. Depopulace, likvidace normální rodiny, likvidace bílých národů atd….

„Kamberák“, IT exprt London, UK

Nejznámější postava AI současnosti Sam Altman, na snímku v levo s dámskou kabelkou


Sdílet

2 Replies to “„Nezávislá umělá inteligence“. Šéf se „oženil“ s přítelem a těší se na miminko….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *