Projekt „středomoří“ a kdo za ním stojí? Chcete to?

Sdílet

 Velmi často se mluví v „opozici“ o projektu „Středomoří“. Prý to bude pro nás Čechy skvělé a musíme to podporovat. Proto dovolte malé zamyšlení.

Moje vidění situace – všechny jsou vytvořeny v rámci nasměrování ČR do projektu Intermarium (Trojmoří, Mezimoří). 
Ze začátku Okamura (SPD, kde je silná židovská lobby) měl stáhnout hlasy od Babiše a levice. Protože se připravovala půda na diskreditaci liberálních elit a zároveň nemělo dojit k přílišnému posílení levice, která má vazby na Rusko. 
Vrábel přišel v době, kdy protestní potenciál v ČR ještě nebyl na úrovni, která by vedla k nějakým změnám nebo aspoň tlaku na vládnoucí elitu, který by ona musela řešit. Šlo o prachobyčejné vypouštění páry sociálního pnutí a diskreditaci proruských hlasů. Protest Vrábela byl načasovaný v době, když lidé nebyli ještě zorientováni v tom, nakolik škodí zemí vládnoucí garnitura pětikolky. Tudíž, pokud by Vrábelovi skutečně šlo o to, aby se postavil do čela protestu, tak by ty demonstrace načasoval na dobu, kdy obyvatel, který nezkoumá tendence, ale reaguje jen podle tlaku prostředí, skutečně na vlastní kůži pocítil dopad řízení pětikolky. Na nějaké omyly v řízení lídrů opozice, kteří se vynořují, jako čerti z tabatěrky a mají potenciál uspořádat protestní akci stotisícího davu, nevěřím. 
Rajchl byl pokračováním projektu Vrabela. Ten měl udržet nespokojenou vrstvu obyvatel v pocitu, že jednoho zdiskreditovaného lídra protestních nálad Vrábela, který měl problémy se zákonem a průšvihy, vystřídal jiný, více důvěryhodný (střední třída, advokát, autorita). Spolu s ním přišel do politiky Vidlák, dopředu připravovaný bloger – hlas obyčejného lidu (též žid). 
Vidlák se spojil s Rajchlem jako hlas selského rozumu s inteligencí. 
Nedávno se do všeho opět vynořil „případ Čapího hnízda“, který obyvatel už nemůže vnímat jinak, než účelový pokus o diskreditaci Babiše (též žida) před nacházejícími volbami, který má být většinou obyvatel vnímán, jako nespravedlivě pronásledovaný lídr středu, za kterého bylo mnohem líp a který byl odstraněn v minulých volbách v rámci akci „protože Babiš“ nebo „hlavně ne Babiš“. Babiš, mimochodem, dobře spolupracoval s koalicí států v rámci V4 a jeho snažení zcela zaniklo během vládnutí „emerických a bruselských podržtašek“. 
Současně se v médiích začaly objevovat spekulace o tom, že by konečně mělo dojít ke koalicí SPD a ANO, která by jím zajistila většinu v parlamentu. Dříve absolutně nevídaná věc, jako koalice SPD a ANO se dnes stává realitou. Mají se dohodnout jen na otázce referenda, což si myslím, že u SPD nebude problém v rámci „zájmu o záchranu státu od liberálních proamerických elit“, které společnost nejen vystrašily případným konfliktem s Ruskem, ale i ekonomicky natolik vyčerpaly, že raději opět dá přednost „jistotě oligarchy Babiše“, který je aspoň trochu čitelný kvůli vlastním zájmům podnikatele, zakotveného v českém prostředí. 
K čemu vlastně vedu. Dle mého názoru, veškeré snažení opozičního nebo protestního hnutí je v podstatě boj „nanajských chlapců“, který má v obyvateli vyvolat dojem jednak o tom, že sám rozhoduje o směřování politiky a budoucnosti země na základě svých preferencí a taktéž posunout ČR k oddělení od EU směrem k projektu Intermarium. Procesy v ČR probíhají podobně, jako na Slovensku – nejdříve odstranění pro státního lídra (Fico) s přenecháním moci proamerickým liberálním elitám a dovedením situace ad absurdum, následně návrat pragmatiků, kteří chápou globální záměry. 
V současné době, vzhledem ke stavu společnosti, vidím návrat „starých pragmatiků“ , kteří dokáži oddělit východní Evropu od zahnívajícího západu, jako předstupeň oddělující nás od úplného krachu k naději lepších zítřků. 

Za celým projektem Středomoří stojí američtí „neocons“, tedy američtí aškenázští Židé a jejich názor na goje a jejich postavení ve společnosti zná každý moudrý člověk. Stejně tak každý zná, jak se staletí chovali k hostitelským národům. Tohle by češi měli vzít rovněž v úvahu. Projekt „středomoří“ může být pro Čechy dočasně výhodný a zachránit je před chaosem v západní části Evropy. Z dlouhodobého hlediska je to projekt protislovanský a pro nás nebezpečný. Projekty likvidace bílého člověka a depopulace planety přece nikam nezmizely a stejně tak nezmizeli jejich protagonisté.

TauRus

přišlo redakční poštou, nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Projekt „středomoří“ a kdo za ním stojí? Chcete to?”

  1. Pitomio se odkopal nejpozdeji kdyz zacal blekotat o zavedeni svatku holocaustu. V CR patrne neni zadna strana ktera by nebyla infiltrovana pejzatou mafii, podobne to je v cele EU. Vidlak je tez spravny magor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *