Ukrajina má ještě jednu celou armádu v jedné cizí zemi. Tu nikdo k mobilizaci povolat nechce. Proč?

Sdílet

Ukrajinci došli, válka je prohraná. To je skutečnost, kterou začínají přiznávat už i oficiální pro ukrajinská media a politici v celém zaápadním světě. Řešením má prý být další z mnoha mobilizací a také se začíná mluvit o pochytání ukrajinských mužů, kteří se před válkou schovali v evropských zemích. Je v ČR je jich podle všeho téměř 200 tisíc. (oficiální číslo je 80 tisíc Ukrajinců, na které se vztahuje mobilizační zákon, ale to je zjevný nesmysl šířený ministrem vnitra Rakušanem, protože ukrajinských mužů je v ČR mnohem víc!).

Překvapivě se ale nijak nemluví o „Ukrajincích židovského původu“. Židů žilo před vypuknutím války na Ukrajině asi 300 tisíc a mobilizační zákony se týkaly asi 80-90 tisíc z nich. Z toho by se dalo vytvořit skoro 10 divizí a jedna celá nová armáda. Jenže tyhle „Ukrajince“ nikdo povolat zpět nechce ani neplánuje. Přitom mnoho z nich si v klidu na Ukrajinu jezdí na izraelské pasy, řada z nich se účastní na „optimalizaci“ západní pomoci a výzbroje.

Židům bylo hned po vypuknutí konfliktu dovoleno ze země odejít a většina z nich odešla do Izraele. Zásluhu na tom měl prezident Zielenski, který je sám židovského původu stejně jako většina oligarchů a vládních představitelů. Valčit a umírat za americko-židovské zájmy tak měli a mají pouze ukrajinští goyimové.

Češi by tedy rozhodně neměli ukrajinské muže, kteří se skrývají v Česku, do války vydat. Další na řadě jsou totiž Poláci, Češi, Arméni atd. Vlastenci od mrtvého moře jako Fiala, Žantovský, Pojar, Černochová, Stein, Novotný atd je bez rozpaků do ruského masomlýnku pošlou. Oni pro nějaké české goje slzy určitě ronit nebudou…. Proč by ale měli Češi (Poláci, Ukrajinci, Lotyšové atd atd ) umírat za židovské zájmy v cizí válce? Proč?!

Joe Nowak, Chicago, USA

Na tohohle Ukrajince se mobilizační zákon nevstahuje

Ukrajinští Židé mělo dovoleno opustit zemi hned po vypuknutí konfliktu, na ně se mobilizační zákony nevstahovaly….

Sdílet

5 Replies to “Ukrajina má ještě jednu celou armádu v jedné cizí zemi. Tu nikdo k mobilizaci povolat nechce. Proč?

  1. A nebylo to prostě tak, že na hranicích neukázali ukrajinské papíry, ale pas se svícnem na 7 svíček?
    O původu ministryně Černochové jsem donedávna nevěděl.
    Vůbec netuším proč, ale vzpomněl jsem si na písničku Námořnická od Totálního Nasazení a část „Krysa už opustila loď….“

    1. Přesně tak to bylo, ale to nic nemění na tom, ze to byli ještě ten den ráno i Ukrajinci a měli branou povinnost …. Ale umírat za novou chazarii holt mají jen gojimove

    1. Ukrajincum se nedivím, vy by jste chtěl umřít za zidovskeho prezidenta? Ze ale za nej nechtějí umirat sami Židé je mooooc divné….:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *