Na dovolenou do Sýrie se dostanete za 2 hodiny autem. Náš spolupracovník navštívil „etnicky pestrou“ sousední zemi

Sdílet

Sýrie sice leží 4 hodiny letadlem, ale k její návštěvě stačí vypravit se za hranice ČR. Stačí 2 hodiny autem a jste v autentické Sýrie. Ono se to ještě z historického důvodu jmenuje Německo, ale to je jistě jen dočasné.

Saské Drážďany jsou z Mělníka slabé 2 hodiny autem. Odpoledne si v centru města začnete připadat jako v Asii, nebo Africe. Černí a snědí muži pobíhají po centru města a pokřikují na bílé ženy. Večer město zcela ovládnou a bílý člověk raději přidá do kroku, aby se nestal obětí nějakého multikulturního obohacení (loupeže, bití, znásilnění atd.)

Nejrušněji je vedle PragerStrasse. kde multukulturně hučí syrská čtvrť. Restaurace a obchody narvané “ válečnými uprchlíky“. Válka sice už dávno v Sýrii skončila, ale islamizace Německa/Evropy přece jede dál a tak Syřany domů nikdo zpolitiků neposílá a posílat nechce (Podobně to dopadne s Ukrajinci v ČR)!

Centrum Drážďan, jistě bry bude přejměnováno na Damašek

Na ulici probíhá masová islamizace a likvidace německého národa, v knihkupectví se ale nezapomíná na „věčný boj“ proti antisemitismu


Sdílet