„Chudáci palestinští uprchlíci v Gaze“, evropská oficiální media změnila tón. Již brzy budou Palestinci přesunuti do Evropy a „česká“ vláda je s radostí přijme jako službu „věčnému spojenci“ Izraeli

Sdílet

Etnické čistění Palestinců v Gaze jde do finále! Část Palestinců bude Izraelci nemilosrdbě povražděna a zbytek odvezen do Evropy. Z Palestinců, dříve teroristů a podporovatelů Hamasu, se najednou stanou „chudáci“ uprchlíci, které přece nenecháme my humanitní Evropané trpět. Tak nějak má vypadat pro-izraelské PR v rámci etnické čistky.

Povšimněte si, že evropská media v posledních dnech najednou přestala psát o teroristech z Hamasu a Palestincích, kteří si bombardování zaslouží. Najednou jsou media plná článků (podle všeho pravdivých) o obrovském utrpění palestinských civilistů, kteří jsou systematicky vyhlazování. Pochopitelně se nepíše o viníkovi, to by byl přece antisemitismus. Ale změna je patrná. Pozadu nezůstávají ani „česká“ media. To ještě nedávno nebylo!

Současně s tím čteme, jak v Gaze vznikne „humanitární“ přístav. Z něj budou na lodích lodí přivezeni Palestinci, kteří izraelské vraždění přežijí, do Evropy. Egypt je dočasně převzít odmítá, protože globálni finanční oligarchii nevěří a mohlo by se mu stát, že Palestinci v Egyptě zůstanou.

Proto můžeme čekat, že brzy media začnou referovat o „naší morální povinnosti“vzít Palestince natrvalo do Evropy. Do tohoto divadla se nepochybně zapojí i „česká“ vláda a přijme svůj díl Palestinců do ČR, imigrantské kvůtyjsou už vládou schvýlené. Ona to bude taková soudružská spolupráce v rámci světové židovské komunity. Několik významných členů vlády a mužů v pozadí je totiž židovského původu. Premiér Fiala, min, obrany Černochová, zmocněnec pro bezpečnost Pojar atd… Jistě rádi své vlasti u mrtvého moře a našemu věčnému spojenci vypomohou. Zbytek PR divadla zajistí horliví gojimové a režimní umělci, mistři morálního kýče.

Globální finanční oligarchie tak získá 2 v jednom. Etnicky vyčistí Izrael a ještě podpoří islamizaci a likvidaci bílé Evropy. No, neberte to?!

Joe Nowak, Chicago, US

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “„Chudáci palestinští uprchlíci v Gaze“, evropská oficiální media změnila tón. Již brzy budou Palestinci přesunuti do Evropy a „česká“ vláda je s radostí přijme jako službu „věčnému spojenci“ Izraeli”

  1. Kushner, zet Trumpa ,milovnika Natahni hnatu jiz predvedl plany jak vyuzit znicene primorske casti Gazy na ctvrte pro bohate „osadniky“ .Hnus primo k bliti .Toto bylo na zpravach ale jiz to zmizelo a nemohu dohledat ,asi to nekdo odvysilal omylem a bude mu odebrano moznost psani se soucasnym uriznutim pyje, zcela democraticky, samozrejme

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *