Češi musí říst jasné NE válce proti Rusku za americko-židovské zájmy!

Sdílet

Retorika předních představitelů kolonie zvané Česko nenechá nikoho na pochybách, že Češi mají být zapojeni do války pro Rusku na Ukrajině. Ukrajinci došli, jsou buď mrtví, nebo na útěku před odvody a je třeba dodat další lidské maso do bojů proti Rusku.

Za čí zájmy mají jít Češi do války, která se jich de facto netýká? Za čí zájmy mají umírat a chudnout? O Ukrajince nejde a nikdy nešlo. Těm na Ukrajině nic nepatří a o ničem nerozhodují a ani se s nimi nepočítá.

Hlavními aktéry války proti Rusku je od samého začátku tzv „Západ“ a jeho vazalové. Co to ve skutečnosti znamená? Západ znamená USA jako nástroj globálního řízení v rukách „globálních elit“. Západ na Ukrajině rovněž znamená boj za židovské zájmy. Zemi vládne židovský prezident, jeho nejbližší spolupracovníci a klíčové politické figury jsou rovněž židovského původu, Ukrajina je de facto vlastněna židovskými oligarchy,

Za tohle mají Češi bojovat a umírat?! Proč by to měli dělat? Dostalo by se jim reciprociční pomoci z americko-židovských krůhů, či jejich místní diaspory? Nedostalo, ta spolupráce je vždy jednosměrná „vy nám vše, my vám nic“.

Češi musí říst jasné NE válce za cizí – americko-židovské zájmy. Válka na Ukrajině není v českém zájmu a nenechte se do ní zatáhnout. Příklad Maďarska a Slovenska ukazuje, že to možné je!

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

One Reply to “Češi musí říst jasné NE válce proti Rusku za americko-židovské zájmy!”

  1. Měli jsem 13.3.2024 demonstraci před Generálním štábem české armády v Praze proti zatahování ČR do války na Ukrajině, do 15,00 hod. měli před Generálním štábem lampasáci oslavu 25 let od vstupu do NATO a po 15,00 hod. jsme pak na stejném místě nastoupili my a pak už se o NATO dobře nemluvilo. Bylo nás tam celkem na demonstraci 73, bída, na to, o co tady jde. Lidé v Praze jsou až příliš zbabělí na to, aby se takových akcí zúčastňovali. Zbabělost, to je to správné slovo pro charakterizování českého národa, je to ostudné. 10.4.2024 opakuje tuto akci před Ministerstvem obrany, jdeme průvodem od 14,30 hod. od Úřadu vlády k Ministerstvu obrany, kde budeme v 15,00 hod. 3.4.2024 dělám demonstraci před Úřadem vlády od 14,00 hod. proti osvobozujícímu rozsudku pro ukrajinského vraha z Brna u Krajského soudu v Brně a proti ukrajinskému terorismu všeobecně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *