Kdo chce „manželství pro všechny“? Gayové a lesby to nejsou! Čísla mluví jasně! Jde o děti pro sexuální devianty

Sdílet

Probehlo další kolo pokusu o uzákonění „manželství pro všechny“. Cílem těchto snah je postavit svazky stejnopohlavních párů na úroveň normálního manželství – svazku mezi mužem a ženou. Opět došlo k dalšímu posunu směrem k plné legalizaci podobných svazků včetně práva na adopce dětí. Nic na tom nemění současné mediální nářky „o zklamaných gayích“.

Otázkou ale je, zda gayové a lesby opravdu o nějaká manželství stojí? Jejich životní styl ukazuje přesný opak. Podle průzkumů mají gayové za život v průměrů více než 120 sexuálních partnerů, normální muži heterosexuálové kolem 10! Opravdu touží člověk s velkou promiskuitou jako homosexuál po formálních svazcích, ze kterých navíc nemůže vzejít nic trvalého jako dítě?! Ne, netouží a ví to i lidé, kteří gay agendu tlačí!

Kdyby zamilovaní gayové tak moc toužili po formalizaci svých svazků, tak by přece využívali institut registrovaného partnerství. Jenže o ten za těch skoro 20 let jeho existence mají zájem minimální! Registrované partnerství je možné uzavírat od roku 2006 a za ta léta se roční počet takto uzavřených svazků ustálil na čísle lehce nad 300 případů ročně a to se ročně kolem 100 svazků zase zruší. Pokud je tedy podle „expertů“ v ČR kolem 4% osob jiné sexuální orientace, pak by ze zhruba 10,5 mil osob mělo být v ČR asi 420 000 tisíc osob jiné sexuální orientace. Pokud pouze 600 z nich má ročně zájem o formalizaci svých svazků, tak je to zcela směšné číslo (a to se 200 z nich zase deformalizuje)! Jaký tedy bude jejich zájem o skutečné manželství?! Uplně stejně malý jako předtím – homosexuální životní styl, ve kterém jsou navíc v současné době establishmentem podporováni, trvalé svazky vylučuje.

Důvody snah o legalizaci jsou tedy jiné.

Především se jedná o snahu o relativizaci skutečného manželství. Svazku muže a ženy, ze kterého vzejdou děti a manželství má poskytnout ochranu rodině jako takové. Rodina je totiž základní jednotkou pro přežití společenství, národa a lidstva obecně. Stejnopohlavní páry žádné děti zplodit sami nemohou a nic na to nezmění humorná vyhlášení „genderových odborníků“ v mediích a na veřejnosti.

Druhým důvodem je legalizace pedofilie. Světové elity a jejich lokální nohsledi se v podobných sexuálních praktikách doslova vyžívají a nedávný případ J. Epsteina z USA, či M. Detrouxe z Belgie jsou podle všeho pouze špičkou ledovce. Když budou totiž mít přístup k dětem běžní pedofilové, tak si těch nahoře nebude nikdo všímat protože se to vlastně bude dělat pro děti a jejich údajné dobro.

Běžní lidé se budou muset probrat ze svého klidu a pohody. Nejde o žádnou toleranci ke gayům a lesbám. Jde o jejich děti a rodiny. Gayové chtějí děti na hraní a jiné děti než ty vaše k dispozici nejsou!

Jedná se o pokus o destrukci bílé rodiny jako takové a zdaleka to není problém jenom Česka.

V. Španielovská, matka 3 dětí


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *