Ruské firmy podporují v Srbsku národ, západní firmy lgbt+ a rozvrat. Nedávný pokus o násilný převrat se „liberální demokracii“ nezdařil

Sdílet

Pracovní návštěva v srbské Bělehradě nám přinesla zajímavé poznání. Po městě jsou vyřejně vylepené plakáty srbské vlajky s nápisem Zajedno (jednotně/společně) sponsorované ruskou firmou Gazprom, která do země dodává ropu a zemní plyn a provozuje i síť čerpacích stanic. To je reakce na nedávný pokus o státní převrat, kdy se západem financovaná a řízená opozice „Srbsko proti násilí“ po prohraných volbách pokusila majdanovským násilí svrhnout nově zvolenou vládu. Převrat ale nebyl úspěšný, protože srbská vláda se pokusu o převrat rozhodně postavila a veřejnost ho nepodpořila.

To silně kontrastuje s postoji západních firem, ty v Srbsku podporují lgbt++, green deal, migraci a další podobné zvrácenosti nazývané „liberální demokracie“. Srbové ale hlasují nohama.

Jenže jako obvykle pro městského intoše v Praze/Blave u ruského Gazpromu je to propaganda, ale západních firem „spravedlivý boj za práva menšin“.

Určitě se Češi a Slováci mají od Srbů co učit!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *