Německá vláda zahájila rozdávání občanství imigrantům. S bílým Němcem už se nepočítá…

Sdílet

Německá vláda přijala nový zákon, který ještě více usnadní získání německého občanství.

Podle nového zákona budou všichni cizinci žijící v Německu 5 let ( v některých případech pouze 3 roky) mít automaticky nárok na německé občanství. Nebudou muset skládat žádnou kulturní nebo jazykovou zkoušku, dokonce nebudou muset mít ani čistý trestní rejstřík.To není všechno, na německý pas budou mít i v Německu narozené děti, pokud tam jeden z rodičů už 5 let žije. Rodič nebude muset být občan. Oficiálně prý jde o nalákání nových vysoce kvalifikovaných pracovníků. To už tady jednou bylo, Mnozí si vzpomínají na „syrské lékaře a vědce“…. a místo nich dorazili negramotní Afgánci a černoši.

Očekává se, že najednou přibude několik milionů“nových Němců“. Jen nebudou bílí, nebudou umět německy a o německé historii a kultuře nebudou nic vědět.

Podobný zákon o nabývání českého občanství se právě projednává na návrh poslanců „lib.dem.stran) v parlamentu. Nejedná se o osamocený jev.

Tohle globální finanční oligarchii velmi vyhovuje, ta plánuje zničení bílých Evropanů a jejich národů.


Sdílet

2 Replies to “Německá vláda zahájila rozdávání občanství imigrantům. S bílým Němcem už se nepočítá…

    1. Samozrejme kdo jiny? Bily dum ranuje 100 zidu pokud mozno buzerantu a leseb a vedle tisice v ADL min zahranici a vsude kam jen slzave oko dohledne

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *