„Belgičan“ Achmal dopaden v Thajsku

Sdílet

Thajská policie dopadla cizího státního příslušníka, který byl odsouzen belgickým soudem na 10 letza vraždu a skrýval se v na Phuketu v Thajsku. Je jím jistý Achmal. Takové typicky belgické jméno, není pravda?! Nyní bude vydán do Belgie.

MIlý Achmal je totiž z Maroka, ale ještě si k tomu přibral belgické státní občanství. V Belgii nepracoval, bral dávky a páchat kriminální činnost.Takových Achmatů je plná západní Evropa,dne suž jsou jich desítky milionů.

Jenže i u nás doma máme tyhle „novodobé“ Čechy. Drogy dětem prodávájí „Češi“ Nguyen, Tran, či Nkunkuku. Imigranty pašují ˇČeši“ Mohamed a Hoang...

V Německu probíhá „skandál“, kdy se údajně opozice měla bavit o odsunu neintegrovaných „novo Němců“. To je zcela legitimní debata i pro Čechy. Jakou přidanou hodnotu má kriminální vietnamská, nigerijská, čínská, albánská menšina?! A že někteří dostali české občanství od libtadů? Lehce nabyl, lehce pozbyl. Pokud chtějí Češi zachránit stát a národ, pak jinou volbu mít nebudou, Barevní imigranti se nikdy neintegrují a je jedno, zda jsou z Maroka, Ghany, Vietnamu, nebo Afganistánu.

Jakub, Chiang Mai, Thajsko


Sdílet

2 Replies to “„Belgičan“ Achmal dopaden v Thajsku

  1. Samej antisemi a popirac holokolo.Nelibi se vam zde snad i nasi teplousi? Vzdyt je to kulturni a sexuelni obohaceni .Ja se divam kazdy den na streamovane filmy a v 90 % se vsude proste sousta i kdyz temer nikdy to s dejem nema smysl ,ale asi to patri k us kulture ,nynejsi VUDCE SVETA porada veselice v Cernem dome ve Washingtonu s perverty vseho druhu i s devcaty s koulema .Svet je proste v prdeli diky pervertum vedenych zidovskou loby vsude ktera Ameriku ridi .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *