Centra českých měst se výrazně mění s příchodem podivné imigrantské ekonomiky

Sdílet

Zimní dovolenou jsme strávili lyžováním na Šumavě. Cestou tam jsme se zastavili na oběd ve městě Strakonice. Při návštevě nás šokoval velký počet podivných imigrantských obchodů na nejlepších místech města (náměstí). Muslimské kebabárny -hned 2 vedle sebe, vietnamské večerky a obchody s levnou veteší, nehtová studia. Tyto podivné podniky a jejich nemalý počet výrazně mění centra měst po celých Čechách. Co je českého naIstanbul kebab na Horním náměstí ve Strakonicích? Jak zkrášluje cetrum města vietnamská hrabárna tamtéž? Jak se mohou všechny tyhle imigrantské obchody a podniky uživit na nejlepších adresách ve městě? Z prodeje vietnamských pantoflí za 40 kč? To asi ne…. z čeho tedy žijí?

Že to místním politikům a jejich papalášům v Praze nevadí?! Ono to nevadí ani místním? Těch se ale nikdo na nic neptá. Naopak politici v Praze a celostátní media propagují multikulturalismus a masovou imigraci. Že dojde ke změne tradičního rázu českých měst, včetně jejich úpadku jim vůbec nevadí. Mnozí z nich z toho mají naopak radost….

Češi stojí před volbou. Bud vymění politické elity,nebo ty elity vymění je… stačí se podívat vedle do Německa, které už je tak černé, že naděje na záchranu německého národa začíná rychle mizet. Chceme dopadnout stejně?!


Sdílet

4 Replies to “Centra českých měst se výrazně mění s příchodem podivné imigrantské ekonomiky

  1. S obsaem článku naprosto souhlasím, jen malá historická nepřesnost. Strakonice nikdy nebyly královským městem Tím byl sousední Písek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *