Likvidace názorové opozice pomocí zákonů o „popírání genocidy a nenávisti“ je „židovina“. Židovskými politiky a aktivisty vymyšlená, prosazená a vynucována. Je to hanebný akt boje proti svobodě slova všech Čechů a Moravanů s cílem zastrašit je, aby se neodvážili za svojí svobodu bojovat

Sdílet

V posledních několika měsících došlo již k více než tuctu odsouzení českých vlastenců za nošení pro ruských symbolů a protirežimní názory na ukrajinský konflikt. Obvykle se k tomu použil paragraf o „popírání genocidy“, či jejího schvalování, ke slovu přišla i dříve liberálně demokratickým režimem využívaná „nenávist“. Na to všechno mají „české“ represivní orgány paragrafy a uplatňují je vůči českému obyvatelstvu velmi aktivně.

Není ale správné se zlobit pouze na horlivé státní zástupcem či policisty a soudce. Hlavní problém je u těch, kteří celý systém potlačování svobody slova vymysleli, prosadili do zákonů, pomohli implementovat a vyvinuli tlak na represivní orgány, aby podobné skutky trestaly.

Na začátku byla aktivita dvou poslanců ODS M. Bendy a J. Payneho, kteří v roce 2000 navrhli a prosadili zákon o „popírání holocaustu“. Tím získala židovská menšina de facto nadprávní ochranu a v mnohých případech i beztrestnost. Vždyť, kdo by si troufl na oběti toho strašlivého holocaustu?! Obvzlášť, když by mu hned nad hlavou tancovalo pár gumových paragrafů… Podle zpráv z vlasteneckých kruhů ve staré vlasti, jsou prý oba poslanci židovského původu (Benda – Afterduft).

Jenže zákony sami nikoho do vězení nedostanou. byla potřeba aktivistů, kteří budou podávat trestní oznámení, halasně požadovat represi atd. Zde obzvlášť vynikla skupina židovských aktivistů a neslavně proslulá je především jistá Klára Kalibová. Její zásluhou se dostalo několik Čechů do vězení, kde byli protiprávně drženi i řadu měsíců (viz třeba D. Vondrák z „nálepkového procesu“) Podobně neslavnou roli občas sehrávají tamější židovské náboženské obce. Ty si občas antisemitismus dokonce musí vymýšlet.

Jsou to právě výše uvedení jedinci a skupiny, kteří se hlavní měrou zasloužili o dnešní tristní stav svobody slova a otevřených represí proti českým vlastencům v jejich vlastní zemi!

Je proto správné pojmenovat hlavní viníky a nebát se případně ukázat i na jejich původu. Protože vysoce nadproporční účast Židů na omezování svobody slova po roce 1989 je opravdu zarážející. Naši předci by to nejspíš nazvali „židovina“.

Cílem je zastrašit české obyvatelstvo, aby se nezmohlo na odpor proti plánovanému zotročení a vykořisťování globálni finanční oligarchií. Hanebné dílo se jim bohužel zatím daří.

Zajímavé je, že pro Židy podobné zákony neplatí. Oni mohou přát Čechům smrt a sprostě jim nadávat a policie to s jistotou odloží. Viz. nedávný případ „židovského synka“ P. Novotného z ODS.

Kdo tedy v Česku doopravdy vládce?

Joe Nowak, Chicago, USA

Článek nemusí vyjadřovat nároz redakce.

Redakce ale rázně odsuzuje jakékoliv snahy o potlačení svobody slova a projevu a je jedno, kdo za nimi stojí!

Tak skončilo trestní oznámení na P. Novotného za jeho příní smrti Čechům….. odložením a přesunem do přestupkového řízení, kde bude výsledkem pokuta maximálně do výše 1000kč….ale spíš nakonec žádná….

P. Novotný ví, že na jeho samozvané vyvolené etnikum se současné zákony nevztahují a tak se může vesele smát. Policie ho prý ještě poníženě prosí o vyjádření


Sdílet

One Reply to “Likvidace názorové opozice pomocí zákonů o „popírání genocidy a nenávisti“ je „židovina“. Židovskými politiky a aktivisty vymyšlená, prosazená a vynucována. Je to hanebný akt boje proti svobodě slova všech Čechů a Moravanů s cílem zastrašit je, aby se neodvážili za svojí svobodu bojovat”

  1. Na kazdou svini se vari voda, mam takove tuseni ze za nasich zivotu uvidime Cechy opet ziduproste.

Comments are closed.