Nahý černý uprchlík vylezl na oltář v bazilice Sv. Stěpána v Budapešti. Už sedí v chládku

Sdílet

Uprchlík z Nigerie se rozhodl kulturně obohatit maďarské hlavní město. Ve známé bazilice Sv. Štěpána se vysvlékl do naha a vylezl na oltář (video v článku). Ochranka zavolala záchranku a policii. Policisté uprchlíka zpacifikovali a po prohlídce lékařem ho odvezli do vazby. Tam bude čekat na soud a pravděpodobné následné vyhoštění ze země.

Ukázalo se, že uprchlík byl pod vlivem drog, které i sám prodával. To je zásadní rozdíl mezi Maďarskem a západní Evropou. Maďaři se s problematickými černými uprchlíky nepářou a brání svojí kulturu. Evropské „elity“ (včetně těch českých) naopak usilují o likvidaci vlastních kultur.


Sdílet

2 Replies to “Nahý černý uprchlík vylezl na oltář v bazilice Sv. Stěpána v Budapešti. Už sedí v chládku

  1. A běda, když se něco řekne, nebo sdělí v ČR třeba jen na internetu vůči invazním imigrantům nebo Ukrajincům nebo Romům. To hned policie takového člověka obviní dle usnesení dle § 160 odstavce 1 trestního řádu dle § 356 odst. 1 odst. 3 písm. a) trestního zákoníku.

  2. Vyklestit, tri roky farat v dolech dvanactky, pak vyhostit. Zisk z jeho prace pripadne zpoloviny statu a zpoloviny poskozene farnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *