Proč „česká“ vláda a opozice mlčí k vraždění palestinských civilistů v Gaze izraelskou armádou? Čí kolonií se Češi vlastně stali?

Sdílet

Při útoku Izraelské armády proti civilním cílům na jihu palestinského pásma Gaza zahynulo za jeden den nejméně 100 palestinských civilistů. Celkově se už počet civilních obětí izraelského útoku na palestinská území vyšplhal za 4 měsíce na nejméně 25 000 osob, další desítky tisíc civilistů jsou zraněny. Polovinu z obětí tvoří děti.


„Česká vláda“ hned od počátku oznámila jednostranou bianco podporu izraelské vojenské operaci, která má oficiálně za cíl „porazit Hamás“, ale ve skutečnosti má izraelská operace etnicky vyčistit poalestinská území a zabrat je pro Izrael.

Ono to není přakvapení, když se podíváte na složení „české“ vlády. Premiér Fiala, ministryně obrany Černochová a vládní zmocněnec pro zahraniční a bezpečnostní politiku Pojar jsou všichni židovského původu a tak pochopitelně hájí své vlastní zájmy. Zbytek vlády jim dělá jen užitečnou stafáž , stejně jako režimní loutky typu Pekarová, Pavel, nebo Vystrčil atd.

Co ale musí českého voliče zarazit, je mlčení „opozice“. U A. Bureše by vše vysvětloval jeho původ (není ani Slovák, ani Maďar), ale proč mlčí politici SPD, Trikolora, PRO a pod.? Bojí se odvety židovských předáků doma a i v zahraničí? Nebo je takové utrpení civilistů nezajímá? Nebo ve skutečnosti žádnou opozicí nejsou a pravdu mají jisté protokoly?! To jsou otázky, které by si měli začít jejich voliči klást. Ono by v budoucnu mohl někdo takhle začít hubit je. Ideové koncepty a strategii provedení k tomu už globální „elity“mají připravené dávno.

K čemu je Čechům opozice, která slouží cizím zájmům a na opozici si jen hraje?! Čí kolonií se Češi ve skutečnosti stali?

Že mlčí „oficiální“ media a neziskovky překvapení není, každý soudný člověk přece ví, kdo je ovládá.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce

Takhle hájí české zájmy současné „české“ elity a co jimje do nějakých zavražděných dětí v Gaze, že?!

Ministryně obrany Černochová (ODS) má ve svých prioritách jasno. Už jste jí někdy viděli s českou vlajkou?


Sdílet

3 Replies to “Proč „česká“ vláda a opozice mlčí k vraždění palestinských civilistů v Gaze izraelskou armádou? Čí kolonií se Češi vlastně stali?

  1. Prodejná česká vláda a zbabělý český národ, fuj, stydím se za obě tyto strany, at´ žije svobodná Palestina. Už jsem byl na dvou protestech proti židovskému zabíjení v Palestině, a teď bude další protest. Chce to ale demonstraci před izraelskou ambasádou zde v Praze,

  2. aj CR je chazaria (Praha – centrum svetoveho okultizmu)… je zbytocne ocakavat normalne chovanie elity v republike s.r.o

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *