Vyhnání Palestinců z jejich domovů a obsazení jejich území je už zcela oficiální izraelská politika

Sdílet

Nejvyšší vládní představitelé státu Izrael včetně premiera Natanyahua se zúčastnili masové konference, která vyzvala k trvalé deportaci Palestinců nejenom z Gazy ale i ze „Západního břehu Jordánu“. Jejich území mají být natrvalo připojena k Izraeli a osídlena Židy. Schůzky se účastnilo několik členů vlády, mnoho poslanců, významných rabínů a významných podnikatelů. Prý je potřeba problém s Palestinci vyřešit natrvalo. Tedy jejich vyhnáním, byť se to nazývá „trvalé přesídlení“.

Kde Palestinci skončí? Pochopitelně v Evropě. Globální finanční oligarchie tím zabije dvě mouchy jednou ranou. Etnicky vyčistí území v okolí Izraele a ještě podpoří islamizaci Evropy, kterou dlouhodobě provádí. Takže i Češi by se měli začít připravovat na „palestinské sousedy“. „Česká“ vláda jim je na žádost Izraele určitě doveze. Ovšem ne jako „teroristy“ (to jsou Palestinci pouze dnes), ale jako „válečné uprchlíky“.

Je zvláštní, že „česká“vláda, oficiální media a aktivisté mlčí. Jak to, že neprotestují proti útokům na nevinné civilisty a nezákonné okupaci a plánované anexi cizího území? Divné, čím to asi bude? Kde jsou všichni ti rusofobové a politici provádějící „hodnotovou politiku V. Havla“? Krym vadí. Kosovo nevadí?! Donbas vadí, Golanské výšiny a palestinská území nikoliv? Mrtví Izraelci a Ukrajinci vadí, mrtví Palestinci a Syřané nevadí?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *