Proč „česká“ vláda bezvýhradně podporuje židovské zájmy na Ukrajině a na Blízkém Východě? Podívejte se na její personální složení

Sdílet

Česká vláda P. Fialy bezvýhradně podporuje židovské zájmy ve válce na Ukrajině a stejně tak při vyhánění palestinského obyvatelstva z Gazy ( a tzv. západního břehu Jordánu) a expanzi Izraele na území okolních států. Je to zcela proti českým zájmům, ale přesto se tak děje. Proč?

Odpověď je jednoduchá. Podívejte se na složení a etnický původ „české“ vlády.

Premier Fiala je židovského původu, židovského původu je i ministryně obrany Černochová, židovský původ má i koordinátor pro zahraniční a bezpečnostní politiku Pojar, který je hlavní převodovou pákou židovských zájmů v ČR. Loutky typu Pekarová, Vystrčil, Pavel, či Lipavský už jen plní uložené pokyny podle přání loutkovodičů.

Historie ukazuje, že Židé dávají přednost vlastním zájmům na úkor hostitelských národů. Nejinak je tomu i v provincii zvané posměšně Česko. Divíte se, že ministraně Černochová nakupuje zastaralé a předražené zbraně z Izraele (drony atd.)?! Že Pojar podporuje válčení na Ukrajině? Zkrátka hájí zájmy své a s svých soukmenovců.

Češi si budou muset položit otázku, zda je tohle v jejich národním zájmu. Proč by měli být zataženi do války s Ruskem? Proč by měli být zataženi do konfliktů s arabskými/muslimskými zeměmi? Kvůli židovským zájmům? Udělili by Židé totéž pro Čechy?Odpověd asi každý zná.

Šli by lidé jako Pojar, Černochová, Novotný, Stern atd. bojovat za české zájmy? Ne, při první krizi by opustili zemi a skončili buď doma v Izraeli, nebo v nějaké jiné hostitelské zemi, která by je byla ochotna přjmout. Čechy by ponechali jejich osudu. To vidíte na Ukrajině. tam židovské místní elity ve spojení se svými kumpány tady v USA a UK rozpoutali válku s Ruskem a sami vzali roha ze země a na frontě musí umírat pouze chudáci Ukrajinci.

Češi (ale i ostatní národy) by se měli přestat nechat vydírat jejich údajným antisemitismem a vnucovanými pocity viny za historické události, na kterých nijak neparticipovali a začít nekompromisně hájit své vlastní národní zájmy. Jestli chtějí přežít a nepřijít o svůj stát, tak budou muset pohnout zadkem. Času není nazbyt!

Nemyslete si, že tady v Americe je to lepší! Ale svobodu slova a zbraně na obranu nám zatím vzít nedokázali.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce

Ministryně obrany J. Černochová je židovského původu a tak hájí především židovské zájmy…


Sdílet

5 Replies to “Proč „česká“ vláda bezvýhradně podporuje židovské zájmy na Ukrajině a na Blízkém Východě? Podívejte se na její personální složení

    1. Je po matce polského původu, bylo to i na.wiki ale už to je pryč. Ostatně nejen fyziognomie ale hlavně jeich ciny a povaha, nenávist ke všemu slovananskemu je vždy spoelhlive prozradí.

  1. Je to hrozné, jako by si Češi neuměli vládnout sami, kam zatáhnou nosatí zemi, je vidět na Ukrajině, do posledního Ukrajinci a my se chováme stejně, nasedli jsme na stejné koně. Stydím se za tento zbabělý český národ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *