Zákaz německé opoziční AfD je na spadnutí. Bude to poprvé, kdy zakázané opoziční strana v Německu nebyla vedena agenty tajné služby?

Sdílet

V sousedním Německu vše směřuje k zákazu opoziční AfD, která má vzestupnou masovou voličskou podporu. Záminkou má být podivný seminář v Postupimi, kde se měla diskutovat otázka reemigrace neintegrovaných barevných imigrantů. Seminář byl od začátku infiltrován „medii“ a dost možná se jednalo o provokaci režimních bezpečnostních složek.

Po zemi probíhají „spontální“ demonstrace organizované vládou, kde „rozhořčení občané“ požadují zákaz této politické strany.

Na celé události je zajímavá ještě jedna věc.Je to poprvé v poválečné historii Německa, kdy má být zakázána opoziční strana, která nebyla cíleně založena a vedena agenty německé tajné služby. Takových případů bylo v bývalo NSR několik. Když mělo být odsouzeno vedení strany, tak se totiž ukázalo, že předák je policejní agent a soud musel proces zrušit, aby nebyla veřejná ostuda. Jenže to byla léta prosperity a imigrantů bylo v zemi ještě relativně málo.

Dnes je situace jiná. Země je ve varu a AfD získává skutečně masocou podporu i podle oficiálních průzkumů veřejného mínění. Mediální nářky nad „nacisty“ už nikoho nezajímají. Němci mají dost masové imigrace, teroru barevných imigrantů, úpadku školství, zdravotnictví, ekonomiky, války s Ruskem, omezování svobod a tak hlasují nohama.

Spontální pro vládní demonstrace proti AfD. Všichni mají stejné plakáty, tištěné ve stejné tiskárně…. zkrátka vyspělá občanská společnost ….


Sdílet

One Reply to “Zákaz německé opoziční AfD je na spadnutí. Bude to poprvé, kdy zakázané opoziční strana v Německu nebyla vedena agenty tajné služby?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *