Úřednice prodávala imigrantům německé občanství. Po odhalení podvodů jim ale občanství přesto zůstane

Sdílet

Úřednice na cizinecké policii v německém Osnabrücku prodávala za úplatky německé občanství imigrantům, kteří na něj neměli nárok. Podle policie se jednalo o nejméně 300 případů a úřednice získala na úplatcích asi 41 000 EUR. V průměru tak úřednice prodala německé občanství za pouhých 135 EUR na osobu (asi 3350kč!). To uprchlík dostane na dávkách za 10 dnů a pak se již natrvalo stane „Nemcem“ a do konce života ho budou skuteční Němci muset živit!

Z policejní zprávy nelze poznat, zda se jednalo o bílou Němku (lepšo člověka z občanské společnosti, který spojil „ideově dobré s vlastním užitečným – pomohla islamizaci Německa a ještě si přilepšila sama pro sebe), nebo nějakého imigrantského vykuka.

Vyvrcholením celého skandálu ale je, že uprchlíkům již podvodně získané občanství zůstane! Sice ho získali podvodem, ale Evropa se přece islamizuje, tak se vlastně nic neděje, že?!

Podobné případy známe bohužel i od nás z ČR. Řada Vietnamců a dalších imigrantů získala občanství podvodnými sňatky a zapsáním otcovství dítěte, které ale nepočali. Většinou se jednalo o spolupráci s Cikány. Všichni to ví a opět nikdo z odpovědných politiků/úředníků s tím nic nedělá. Až Češi opět získají vládu ve své zemi do vlastních rukou, tak bude potřeba zpětně tyto případy řešit. Není v zájmu Čechů, aby v jejich zemi žili cizinci, kteří získali „občanství“ podvodem!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *