Etnický Čech se stal třetiřadým občanem ve své vlastní zemi. Kdo je ten nejprivilegovanější?

Sdílet

Nedávné zcela skandální rozsudky nad ukrajinskými zločinci ukázaly, že etnický Čech se z hlediska právního postavení přesunul na úroveň třetiřadového občana. Oficiálně sice platí rovnost před zákonem, ale jak de iure, tak de facto to pravda v Česku není! Někteří jsou si zkrátka rovnější!

Kdo je první? Podívejte se na trestné skutky/obvinění/rozsudky z posledních let a hned budete mít víc jasno.

  1. Nejvýše na žebříčku stojí vyvolený židovský národ a jeho příslušníci. Jeho příslušníci se nejenom v Česku de iure těší vysoce nadprávní ochraně, ale de facto pro ně ani neplatí české zákony. Nedávný případ Pavla Novotného ukázal, že si v případě jasného trestného činu policie ani nedovolí pachatel předvolat k podání vysvětlení. Naopak poníženě ho prosí o „vysvětlení“, aby mohla případ hned uzavřít a pachatele neobvinit. Pan Novotný není žádnou výjimkou, spíš případ potrzující zavedenou praxi. Kritika Židů je zcela zakázána (existují na to zákony o popírání, hanobení, nenávisti atd.) a pokud se jí někdo odváží, pak je skoro na 100% odsouzen bez možnosti skutečné obrany před soudem. Jedná se o procesy, které lze těžko nazvat jinak než justiční fraškou.
  2. Na druhém místě se umístili uprchlíci. Nejedná se jenom o aktuálně privilegované Ukrajince. Ti mohou způsobit Čechovi těžké ublížení na zdraví, zaplatit mu celkem nevýznamnou sumu a soud je ani neodsoudí k podmínce! Stejnému privilegovanému postavení se těší i Vietnamci. Je policie už za jimi masově provozovanou drogovou trestnou činnost de facto nestíná. Již od dob vlády A. Babiše poklesl počet odsouzených Vietnamců za drogovou trestnou činnost na 10% původních hodnot. Vietnamský drogový business přitom jen kvete a českých narkomanů rychle přibývá. Podobně to je i u černochů, Arabů atd. Stačí si připomenout znásilnění mladistvé černým uprchlíkem u Terezína, kdy dotyčný málem odešel bez trestu (měl pobývat v psychiatrické léčebně). Režim se tehdy zalekl velkého pozdvižení mezi veřejností a uprchlík dostal 4 roky vězení.
  3. Na posledním místě jsou pak etničtí bílí Češi. Pro ně platí u všech zákonů maximální přísnost a pokud se stanou obětí nějakého trestného činu a pachatelem je osoba z výše uvedených dvou privilegovaných skupin, pak pachatel je buď rovnou osvobozen, nebo odejde se směšným trestem. Češi jsou právně de facto v postavení obyvatel kolonie, kteří jsou určení k likvidaci. Nahradit je mají právě ti „uprchlíci“.

Podobný scénář vidíte již léta v celé západní Evropě. Nejedná se tedy o náhodu, ale o systematický plán globální finanční oligarchie a jejich domácích soukmenovců, kteří využívají justiční systém k likvidaci původních bílých obyvatel, národů a států.

Jak z toho? Za prvé si musíme přiznat, že tohle je realita. Pak musíme vzpomenout na moudrost našich předků: tohle je naše země a my si tu budeme rozhodovat!

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *