Vietnamci prodávají drogy už zcela oficiálně. Globální parazité a jejich místní posluhovači si mnou ruce….

Sdílet

Kratom je podle medií vysoce nebezpečná a návyková droga. Jenže v ČR je zcela legální a jejími hlavními distributory pro českou mládež a děti jsou Vietnamci. Kratom prodává každá vietnamská večerka, každy vietnamský obchod s oděvy a „koloniál“. Neděje se tak nijak tajně jako v případě pervitinu a marihuany, které patří k hlavnímu zdroji vietnamské bohatství v ČR. Z prodeje pár hadrů a několika lahváčů bezdomovcům a plechovek coca col poblblým městským intelektuálům se vážně zbohatnout nedá.

Že jsou drogoví dealeři z Vietnamu de facto podporování liberálně demokratickým režimem je patrné. Nikde nevidíme policii rázně zasahovat proti vietnamským drogovým mafiím. To je trend , který započal již za premiera Babiše. Pokles odsouzených Vietnamců za drogovou trestnou činnost totiž za Babiše poklesl na 10% původních hodnot (z 300 na méně než 30 ročně), přitom Vietnamci své drogové operace výrazně rozšířili a vesele v tom pokračují za vlády P. Fialy, kdy jsou vietnamské drogové gangy div ne velebeny jako vzor úspěšného podnikání. Zasáhnout proti Vietnamci drogovému dealerovi si už dnes běžný policista jen tak netroufne. To by ho čekal nejspíš kázeňský postih a povinná účast na multikulturním školení.

Proto si nedělejte iluze, že by se návratem A. Babiše něco změnilo. Drogy jsou jeden z mnoha nástrojů na likvidaci bílých Čechů v zájmu globální finanční oligarchie, zde dokonce rukou barevných imigrantů. Globální parazité si mohou jen mnout ruce, jak se jim dílo prostřednictvím imigrantů daří.

Je dobré připomenout, že drogy Čechům prodávají i Čiňané, černoši, Arabové atd….ale prim hrají jednoznačně Vietnamci! Ano ti Vietnamci, kterým Češi platí zdravotnictvá zdarma, školy jejich dětem atd. „Vděční Vietnamci“ za to českým dětem a mládeži prodávají pervitin, kratom, trávu atd… ať mi někdo neříká, že multikulturalismus není obohacení?!

Drogu kratom prodává každá obohacujcí vietnamská večerka a v ČR je těhle vietnamských večerek asi 7000…

J.P.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *