Připomínat se má pouze židovský holoucast. Zavraždění Slované nikoho nezajímají

Sdílet

Na mezinárodní scéně se rozhořel zajímavý spor. JAR žaluje Izrael za genocidu Palestinců v Gaze. Na obranu Izraele se postavilo několiv satelitních liberálně demokratických států a nejhlasitější z nich je Německo. Německá vláda vyhlásila neomezenou podporu Izraeli v souvislosti s bombardováním Gazy a vyháněním tamějšího palestinského obyvatelstva z jeho domovů izraelskou armádou.

To vyvolalo reakci v Moskvě, kde se tisková mluvčí min. zahraničí M. Zacharová připomněla, že Německo si připomíná pouze židovský holocaust a zcela ignoruje masové vraždění Slovanů a dalších národů během 2.světové války, kterou Německo rozpoutalo. Podle oficiální historie zahynulo během 2. světové války 6 mil. Židů, Podle narativu oficiálních medií a historiografie jsou Židé hlavní obětí holocaustu. Jenže vedle toho stojí 20 mil civilních obětí bývalého SSSR, třeba dnešní Bělorusko přišlo o 1/4 veškeré populace, 3 miliony civilních obětí z řad Poláků, 90 tisíc Čechů, desítky tisíc Srbů atd. Civilních obětí z řad Slovanů je tedy nejméně 23 mil. Jenže nad těmi se nikdo nedojímá, nikdo je neodškodňuje jako Židy, nikdo nezakazuje o nich svobodně diskutovat, či pochybovat o jejich smrti.

Jsou to divné počty. 23 milionů mrtvých Slovanů nikoho nedojímá, ale 6 mil. židovských obětí je strašná hrůza. Ono asi 6 mil je víc než 23?! Nebo jsou snad Slované méně mrtví než Židé?!

M. Bondarenko, Idaho, USA pro českou věc


Sdílet

One Reply to “Připomínat se má pouze židovský holoucast. Zavraždění Slované nikoho nezajímají”

  1. zajimave ze na mostech nad freewayemi jsou transparenty :
    „Hitler was right“ . Asi mnoho antisemitu kdyz ADL sdelije ze antisemitismus vzrostl v USA o 380 % Zatraceni zlobilove

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *