Za knihu o Židech dostal slovenský autor 6 let vězení. Kdo na Slovensku opravdu vládne?

Sdílet

Slovenský autor Marián Magát napsal a vydal v prosinci 2020 knihu Židokraci, kde pohlíží na problematiku soužití s Židy a jejich novodobou historii pohledem, který neodpovídá oficiálnímu narativu. Knihu není pochopitelně v oficiálním prodeji, ale při troše hledání jí lze nálezt na internetu, kde je zdarma k přečtění. Každý si pak sám může udělat předatavu o kvalitě tohoto literárního díla a jeho společenské nebezpečnosti pro slovenskou společnost.

Magát byl nejprve 2 roky zavřený ve vyšetřovací vazbě a nyní byl čerstvě odsouzený na 6 let vězení nepodmíněně. Ano, 6 let vězení za napsání knihy, která se zabývá historií „na Slovensku oficiálně bezvýznamné menšiny“. Korunu procesu nasadil samosoudce slovy: „Pane Magáte, my tady nezkoumáme, zda máte pravdu…“. Magát není odsouzen za to, že lže, ale za to, že se protivil jedinému oficiálnímu výkladu dějin. (Pamětníkům to jistě připomene podobný proces v ČR proti předsedovi Národní demokracie A. Bartošovi, kde „soudní znalec“obžalovanému řekl, „Máte sice pravdu, ale je to nevyvážené“….

Magát byl obviněn za předchozí vlády „progresivistů“, ale je skoro jisté, že jeho proces pojede dál ve stávajících kolejích a Magát skončí na delší dobu ve vězení. K soudu totiž půjdou i další jeho „ideo zločiny“a tak mu soud nejspíš ještě přisadí.

Na Slovensku je sice oficiálně svoboda slova a projevu, ale platí jen pro ty vyvolené. Mezi ně Slováci s vlastním názorem nepatří. Být obviněn z antisemitismu se rovná být odsouzen, odvolávat se může obviněný pouze k Bohu. Je to jako v románu J. Haška Dobrý voják Švejk, kde u polního soudu velicí generál říká, „Přiveďte odsouzeného, tedy chtěl jsem říct obviněného„.

V Česku to bohužel není lepší, ani tam se nesmí Židé kritizovat a stejně tak se nesmí pochyboval o jejich výkladu dějin. To nemá se svobodou slova nic společného a jen to vznáší otázku, kdo na Slovensku a v Česku doopravdy vládne? Slováci a Češi to nejsou...

Není na čase vzít si své země zpět?!

Noro L. Blava

text byl přeložen ze slovenštiny a stylisticky upraven za účelem zamaskování původu autora, který pracuje na významné postu v Bratislavě


Sdílet

5 Replies to “Za knihu o Židech dostal slovenský autor 6 let vězení. Kdo na Slovensku opravdu vládne?

  1. Ti američtí autoři jsou asi dost zmatení. Pokud ovšem ti podepsaní existují. Dost ubohé čtení, plné lží a gramatických chyb.
    PP.

    1. Jaké naše lži máte na mysli, buďte konkrétní!? Rádi je případně opravíme, či kontaktujeme autory článků. My se pravdy nebojíme, Redakce

  2. Inu, to by mě zajímalo, proč tu cenzurujete komentáře? (20368)
    Jinde se možná bojí, ale proč i v usa ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *