Rakušanova lekce dezolátovi. Tak se řídí dav….

Sdílet

Ministr vnitra a předseda politické strany STAN Vít Rakušan zavítal do hospody v Karviné mezi dezoláty na „besedu bez cenzury“. Někteří přiznivci lib.tadrů nad ním obdivně mručí, že se toho odvážil, jiní kroutí hlavou, že se snížil mezi tu „lůzu“ (ano, granty čerpající parazit-absolvent humanitní pseudo VŠ se v porovnání s normálně pracujícím člověkem považuje za elitu!!!). Lidé z opačného břehu politického spektra se smějí, jak mu o nandali. Podle „odborníků“ jde o boj o voliče 5 koalice, prý vedle Fialy bude vypadat jako borec.

Jenže ani jedna strana a „odborníci“ nepochopili, o co se jedná. Vít Rakušan není natolik hloupý, aby nechápal, že po zavedení korespondeční volby už nebude volič rozhodovat vůbec o ničem. Dokonce ani libtardský volič už nebude rozhodovat o ničem, byť bude mít pocit, že volil vítěze. Rozhodovat budou ti, co skutečně počítají hlasy (prostřednictvím firmy Dominion apod.) a ti sedí v zahraničí.

Ve skutečnosti jde o něco jiného. Zahraničním loutkovodičům „vládnoucí občanské společnosti“ jde o dvě zásadní věci:

  1. Společnost je třeba udržovat v napětí. Další rozeštvání společnosti uměle vytvořenou kauzou, rozeštvaná společnost rovná se nestabilní společnost a taková společnost se snáze ovládá a vykořisťuje.
  2. Ukázání odpůrců „liberální demokracie“ jako uřvanou lůzu, která má „nesprávné názory“. S lůzou se přece nelze bavit. Ta se musí eliminovat a to za použí všech proostředků včetně represe. Asi jste slyšel o paralerně probíhajícím režimním útoku proti opoziční AfD v Německu. Takže se jedná o širší evropský projekt nastolení „liberálně demokratické“ totality a eliminace opozičníků.

Moudří lidé by tedy vůbec podobné debaty neměli vůbec zajímat a nedej Bože se takových debat účastnit. Kdyby na podobné akce nikdo nepřišel (s výjimkou dovezených komparzistů), nikdo je nesdílel na sociálních sítích, pak by se celý tento projekt rozpadl a Rakušan by zůstal jako onen pověstný kůl v plotě a jeho páni by museli přijít s něčím jiným.

Přemýšlějte hlavou a pak teprve jednejte!

Myslitel


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *