Jak bude probíhat podvádění při korespondenčních volbách? Zde je návod

Sdílet

„Demokratické“ strany připravují ke schválení legalizaci největšího volebního podvodu v novodobé historii českého státu od roku 1918. Jak přesně bude to fiktivní připočítávání hlasů pro „demokratické strany fungovat“?

Současně se zákonem o korespondenční volbě je připravována pokoutně ke schválení „Novela o českém občanství“, která umožní získat české občanství de facto komukoliv, kdo prohlásí, že měl české předky. Stačit k tomu bude čestné prohlášení. Oficiálně to má být určeno pro potomky emigrantů z let 1948-1990. Jenže ve skutečnosti se bude moci stát českým občanem kdokoliv. Třeba vesničan v Nigerii, který prohlásí, že jeho dědeček byl český emigrant! Podepíše čestné prohlášení a bude to, zkoumat se nebude už nic. Stejně chytře na to bude moci jít ti drogový dealer ve Vietnamu, který se rozhodne pracovně přesídlit do Chebu, nebo pražské Sapy z Hanoe, kde ho třeba bude stíhat místní policie. Nebo indický bezdomovec, který žije na ulici v Kalkatě. Všem už nějaká režimem placená neziskovka poradí. Ve skutečnosti to bude znamenat, že bude moci vytvořit miliony nový voličů, Řada z nich nebude fyzicky ani existovat, ale to nebude režimu bránit v tom, aby počítal jejich hlasy pro sebe. Nadnárodní firma Dominion to pak spočítá tak, jak bude pro zahraniční pány potřeba.

Pomocí novely zákona o občanství se tedy vytvoří miliony nových Čechů a jejich hlasy se budou počítat podle potřeby. Media pak potvrdí regulérnost a případně to ještě oštempluje soud, to kdyby si nějaký drzou stěžoval. Kontrola nad voliči a voličskými seznami nebude žádná. Nikdo nebude moci jet zkontrolovat do USA, zda John Smith, skutečně volil v Chicagu koalici SPOLU. I kdyby se tak náhodou stalo a investigativec třeba zjistil, že na dané adrese je neobydlená budova plná bezdomovců, tak oficiální media to hned prohlásí za fake news a dotyčný ještě bude mít oplétačky s policií za „šíření lží a nenávisti“.

Pokud tedy tento nový volební zákon bude přijat, pak již není potřeba chodit k volbám. Ono už se švindlují i dnes, ale ne ještě tak rozsáhle. Takový volební systém by se pak dal rovnou prohlásit za „Fiala, Pekarová, Rakušan, Jurečka a Bartoš nebo jejich klony forever“! Jejich odchod z politiky bude pak určovat pouze odchod do penze, nebo smrt. „Věrné“ koespondenční voliče budou už mít navždy.

Češi si musí uvědomit, že u voleb změny režimu dosáhnout nelze. Začněte přemýšlet o jiných cestách…

Voliči „demokratických stran“ na cestě k urnám


Sdílet

One Reply to “Jak bude probíhat podvádění při korespondenčních volbách? Zde je návod”

  1. je to zcela irrelevantni, i bez korespondencni volby nerozhoduje volic o nicem, v Evrope neexistuje jedina partaj ktera by nebyla infiltrovana pejzatou mafii. Hra na opozici a volebni tajtrlikovani je jen takova vanocni besidka kazde 4 roky, kde se rozhodne, kteremu poskoku zminene mafie Jezisek nadeli koryto.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *