Svobodní budou opět bojovat o hlasy vietnamských voličů – drogových dealerů. Co tím vedení strany sleduje?

Sdílet

Strana Svobodných, údajně liberální a pro česká strana, uzavřela koalici pro nadcházejí volby. Bude součástí koalice se stranou Soukromníků a pak ještě jakéhosi podivného spolku hnutí Zdraví, sport a vzdělání 2012, které vede jistý vietnamský podnikatel Tran Van Sang.

Jelikož to u strany Svobodných není poprvé, co se uchází o hlasy vietnamských voličů v ČR, tak si musím položit otázku, co je k tomu vede?! V posledních volbách dokonce v koalici s „vlasteneckou“ Trikolorou měla bilboardy ve vietnamštině, ale volby skončily katastrofální porážkou. Že by se Svobodní nepoučili?! Nebo jim nikdo ještě neřekl, že vietnamská komunita v ČR je čistě kriminální a představuje bezpečnostní riziko prvního řádu (výrok bývalého ministra zahraničí za ČSSD L. Zaorálka)?! To v životě Svodobní neslyšeli o vietnamských drogových mafiích, podvodech s DPH, pašování lidí?

Vedení Svobodných to všechno jistě ví, přesto se rozhodlo zabojovat o hlasy vietnamských drogových dealerů. Otázkou je tedy, jakou vlast Svobodní vlastně adorují. Je to Vietnam, nebo snad dokonce přímo tu u Mrtvého moře?! Cílem je zjevně rozmělnit opoziční voliče a napomoci vítěství „ovčanských stran“. Pokud je jejich cílem propagace asijských drogových mafií a multikulturalismu, pak si Svobodní další volební fiasko plně zaslouží.

Manfréd Bratwurts, Ohio, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *