Nový francouzský premiér je teplý, prezident gerontofil a (asi) teplý. Vzorová západní demokracie pro české libtardy

Sdílet

Francouzský prezident E. Macron jmenoval nového předsedu vlády jistého G. Attala. O jeho prefesní erudici není mnoho známo…. Známá je jeho otevřená homosexuální orientace a s ní spojený životní styl.

Tím se zařadil vedle současného prezidenta Macron. ten je oficiálně ženatý s o 30 let starší ženou, ale podle zlých jazyků je rovněž homosexuální orientace.

V čele Francie tak stojí prezident i premier, kteří nemají děti a nezajímá je proto budoucnost země. Oni si chtějí užívat tady a teď. Co jim je do francouzských rodin, likvidovaného školství a průmyslu a zemědělství?!

Tohle je ta vzorová západní demokracie, ke které současní čeští libtardi vzhlížejí?! Tohle je ten vzor pro paní Pekarovou, pana Fialu, Rakušana a Bartoše?!

Jean Mouton, Francie

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce, ale považujeme za důležité, aby jsem ho otiskli v původní verzi. Pokud se někdo cítí dotčen původním slovníkem, tak ať ten článek jednoduše nečte!


Sdílet

3 Replies to “Nový francouzský premiér je teplý, prezident gerontofil a (asi) teplý. Vzorová západní demokracie pro české libtardy

  1. no a dalsi lahudka, ex partner noveho premiera bude novy ministr zahranici.
    Jsem zvedav co tu udela s klima oteplovanim.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *