Německá vláda odhalila organizátory stávek německých zemědělců! To neuhádnete…

Sdílet

Německo ochromily stávky a blokády zemědělců. Tamější liberálně demokratický režim se rozhodl okamžitě přejít do útoku v oficiálních mediích a farmáře očernit v očích veřejnosti. Mezi hlavní kritiky stávek zemědělců patří ministr hospodářství Robert Habeck (Zelení). ten totiž stojí za implementací většiny nejšílenějších globalistických experimentů, které mají vést k likvidaci německého průmyslu a hospodářství. Podle Habecka a jeho suity může za protesty zemědělců známé trio: Putin, pravicový extremisté a populisté a také E. Musk a jeho sociální síť X: Né, to není vtip!

Jak vidíte, liberálně demokratické režimy používají po celé Evropě stejnou retoriku, ale prý žádné nadnárodní řízení neexistuje a vše je náhoda. Asi to mají Habeck, stejně jako Pekarová s Rakušanem z vlastní hlavy…. přitom je evidentní, že za likvidací stojí stejné síly jako za nastolováním nacistické a komunistické tyranie. Mají stejná jména, tváře, nosy…..

Probudí se už evropské masy konečně a ukáží na skutečného viníka?

Milan z Německa


Sdílet

One Reply to “Německá vláda odhalila organizátory stávek německých zemědělců! To neuhádnete…”

  1. Já si vzpomínám, jak tu za socialismu tyranizovali ty britské stávkující horníky na dovolené, tomu říkám tyranie jako prase. Autore, mluvíš tu nesmysly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *