V Berlíně předělávají luxusní hotely na ubytovny pro uprchlíky. Připravují se německé úřady na přijetí „palestinských válečných uprchlíků“?

Sdílet

Známý berlínský hotel Dormero Berlin – Hotel am Ku’damm, na vyhlášené berlínské třídě Kurfirsterdamm se změnil před nějakým časem na ubytovnu pro uprchlíky. Berlínská zemská vláda platí hotelu za den 9.462 EUR (asi 235 tis kč) za ubytování asi 120 uprchlíků. Další uprchlíci mají přijít v nejbližších dnech. Hotel leží v samém centru Berlína a dříve patřil k luxusním hotelům.

Je to nový trend v celém Německu, pro uprchlíky jsou zařizovány dřívě luxusní hotely, které slouží nyní jako imigrantské ubytovny. Do země se valí další vlny barevných uprchlíků – v naprosté většině mladých muslimských mužů. V Německu se již začíná mluvit o další masivní vlně muslimů – uprchlíků. Tentokrát má jít o Palestince, které Izraelci vyhání systematicky z jejich domovů. Dnes o Palestincích media mluví jako o teroristech, za měsíc už z nich budou „váleční uprchlíci“, které bude nutno z humanitárních důvodů přesunout do Evropy. „Wir schaffen das!“ Říkala Mutti Merkel Pamatujete!?

Kolik toho ještě Němci snesou?!

Muslimské uprchlíky z Afganistánu a Syrie ubytovávají německé úřady v luxusních hotelech


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *