O co usiluje židovský Chabad?

Sdílet

V uplynulých rokoch sa objavilo pomerne veľa informácií o židovskej sekte Chabad. A ich hlavný cieľ činnosti sa stal jasným: zničiť celý život na Zemi a potom veselo poletovať okolo IjaHavu (jahveho) v éterickej úrovni zemegule … 
Len málokto dnes rozumie skutočným dôvodom, že sa súčasný svet snaží vytvoriť jediný globálny organizmus, kde budú vymazané hranice a rozdiely medzi štátmi a kontinentmi, ako aj medzi ľuďmi a rasami, ktoré ich obývajú
To samozrejme nie je v prospech národov, ktorých zvláštnosť „vymazávajú“, ale v prospech tých, ktorí sa teraz snažia ovládnuť tento obrovský kolos pre svoje vlastné sebecké účely. Za procesmi globalizácie sú známe nepriateľské sily, ktoré sa na základe ich svetového názoru, ktorému sa venujú zvonku, pokúšajú ovládnuť ľudstvo takýmito barbarskými spôsobmi. 
Avšak ešte menej ľudí vie o skutočných plánoch a cieľoch týchto „tajných vládcov“ – o plánoch úplného zničenia všetkých národov sveta a nakoniec samotnej Zemegule . 
V hornej časti viditeľnej pyramídy kontrolujúcej našu civilizáciu je usadená židovská chasidská sekta Chabad. Sú tiež známi ako „ľudia v čiernom“ (charakteristickým znakom zástupcov Chabadu sú čierne šaty a čierne klobúky, pozri fotografiu na konci článku). Sú za prezidentmi a vládami mnohých štátov sveta. Zástupcovia Chabadu vedú ratingy najbohatších a najvplyvnejších ľudí na svete. Charkovský rabín Edward Chodos napísal veľa o sekte Chabad. Veľmi odporúčam, aby ste sa zoznámili s knihami z prvej ruky a začali túto záležitosť chápať sami, pretože „Nepriateľa je nutné poznať po tvári.“ 
Vo všeobecnosti je o Chabadizme veľa informácií na internete, každý si môže vyhľadať a čítať, čo chce. V tomto článku chcem upriamiť pozornosť na základy učenia Chabadu – knihu „TANYA“ (Tanija)! Táto kniha bola napísaná Chasidským rabínom Shneur-Zalmanom asi pred 200 rokmi. Kniha Tanija je vyhlásením Chabadskej dogmy, ktorej názov sa skladá z troch slov: „Hochma“, „Bina“ a „Dat“ (múdrosť, porozumenie, poznanie (pojem)). 
Veľmi správne a krásne slová tvorili názov tejto sekcie Chasidov, ktorá v 20. storočí rozšírila svoj vplyv na celý svet a stala sa najsilnejšou židovskou organizáciou. Ukazuje sa však, že pre židov Chabadistov a Slaviano-Árijcov tieto slová – múdrosť, porozumenie a poznanie – majú úplne rozdielny význam. 
Takže, čo je skryté v tajnom učení Chabadistov – „Tanija“? A k čomu by mala viesť tak vychvaľovaná židovská múdrosť? 
Nedávno sa táto kniha objavila v ruskom preklade. Predslov hovorí, že ju prekladali dve desaťročia a dokonca že preklad nemôže byť nazývaný ináč, ako pôvodný. Keďže však Chabadisti chcú rozšíriť svoj vplyv na rusky hovoriacich židov, uspokojujúcim prekladom tejto ich „posvätnej knihy“ aj do ruštiny. Teraz je k dispozícii na internete a každý si ju môže stiahnuť a prečítať, ak si to želá. 
Takže, podľa učenia „Tanija“ Boh stvoril svet VÝHRADNE IBA pre Židov

Jeho kráľovstvo je jedine izraelský ľud…“ (čl.41, str. 241 z knihy Tanija). 
Podľa knihy „Tanija“ sú duše židov, ktorých údajne majú iba 600 tisíc, súčasťou samotného Boha. Existujú iba dva druhy duší: božské a zvieracie. IBA židia majú božskú dušu. Židia majú taktiež aj „zvieraciu dušu“ prvej kategórie. Predstavuje neviditeľnú životnú silu obsiahnutú v krvi a podporuje život tela. Táto duša pochádza z určitého duchovného zdroja, nazývaného „záťaž nohy“ (žiariaca nečistota), ktorá je čiastočne dobrá, a ktorá je spojená so stromom poznania dobra a zla. Odtiaľto všetko „kóšer“ (čisté, povolené pre jedlo), zvieratá, taktiež rastliny. 
Existuje však aj ďalšia „zvieracia duša“ nižšej úrovne, ktorú údajne vlastnia výlučne NEžidia: 
„Avšak duše nežidov pochádzajú zo zvyšku úplne nečistej záťaže, v ktorej nie je nič dobré…“ (kapitola 2, článok 41 knihy Tanija). 
Trochu svetla o tom, ako Chabadizmus súvisí so židmi a nežidmi (akumom alebo gojom) je obsiahnutý v knihe „Tanija“: 

Židovské duše – sú časťami samotného Boha. Židovská múdrosť – je múdrosť najvyššieho poriadku, ne-židovská múdrosť – je „horšia ako prázdne snahy“. Židia majú aj zvieraciu dušu, v ktorej „je niečo z dobra“, gojovia (akumovia) – majú iba zvieraciu dušu „v ktorej nie je nič dobrého“. 
Záťažiam (a teda aj národom sveta, ktoré kŕmili a kŕmia výlučne židia), „nie je večný vzostup“. Židovské duše „nemôžu od prírody požadovať zakázané“. 
Podľa „Tanija“, v budúcnosti, „Záťaž je úplne zničená pred Všemohúcim, ako keby nikdy nebola, ako sa píše: všetky národy sú pred NÍM ničím…“. 
Najhoršie je, že kniha „Tanija“ je hlavným predmetom výučby detí a adolescentov spolu s Tórou a Talmudom. A deti mladšieho a stredného veku už vedia, že „gojim nemá Božskú dušu, ale má zvieraciu dušu“. Ukazuje sa, že myšlienka mizantrofie, xenofóbie, rasovej nadradenosti sú vnesené do nesformovaného detského vedomia. Toto sa vykonáva prostredníctvom tlačených publikácií, napríklad časopis Chabadistov „Lechaim“: 
Ak človek prejaví krutosť alebo neľudskosť, ak nespraví milosrdenstvo, môže byť vážne podozrenie, že je hybeonit (nežid).“ (Lechaim, č. 18-19, 5754 (1993-94) 
Židia vôbec netaja, ako nás nenávidia a otvorene o tom hovoria. Kto by sa zaujímal o detaily, odporúčam čítať Giljarovovu knihu „Tajomstvo Tanija“ a zameriame sa na to, k čomu nás vedú židia-chabadisti pod ich správou. A opäť všetky odpornosti sú otvorene prezentované v knihe „Tanija“. 
Podľa učenia Tanija, po príchode Mašacha alebo Mesiáša, v ktorom Chabadisti vidia siedmého milovaného raba Menachema Mendla Šneersona, Boh zničí tri záťaže, a preto všetky nečisté zvieratá a teda aj národy sveta, ktoré kŕmia výlučne židia, budú zničené. Potom sa zmení „záťaž nohy“, k zdrojom života pre židov a čisté zvieratá, a stratení židia budú vrátení k ortodoxnému judaizmu. Zem, podivne, sa nepovažuje za nečistú zo strany Shneur-Zalmana, a preto si zachováva svoju existenciu alebo sa transformuje do éterického tela. 
Ukazuje sa, že najvyšší cieľ starých sionistov z Chabadu nie je nič iné ako úplné zničenie Zemegule! Hydrosféra, atmosféra podporovaná podľa logiky Tanija, záťaže, musí byť taktiež zničená. A milióny židovských duší sa zjednotia v prvotných 600 tisíc. 

Preto 600 tisíc židovských duší, lebo sa vznášali nad púšťou (pravdepodobne éterickou) Zeme – to je hlavný cieľ, podľa knihy „Tanija“, toto pravidlo, ktoré žiaci židov hľadajú tisíce rokov! Z nejakého dôvodu samotní vedúci tejto doktríny nepociťujú, že budú zničení, rovnako ako všetky ostatné národy, nad ktorými sa teraz pokúšajú získať úplnú moc, aj keď ako poslední. 
Ale aký je rozdiel pre všetkých, či na bitúnku budete zabití ako prví alebo poslední? Žiadny, pretože aj tak budú všetci zabití! 
Kniha „Tanija“ – nie je jediným zdrojom, ktorý sa týka zničenia všetkého živého. Podobné výroky nájdeme aj v biblii: 
„Musíte ich zničiť a úplne ich zničiť…“ (Deuteronomium 7: 7, 23) – tak prikazuje boh jahve (IjaHava, jehova, on je aj Savaof) nariadením svojmu „vyvolenému ľudu“. 
„Musia pohltiť všetky národy sveta a zničiť všetok ich dobytok s nimi s mečom v ruke…“ (Zachariáš 12: 6, 9. Deuteronomium 13:15; 7: 2. Jeremiáš 46:28). 
„Aj Ježiš Navinsky, nezanechal nič, čo žilo, ničil všetko čo dýchalo, ako mu prikázal boh Izraelov…“ (Ježiš Navinský 10:40). 

Zničiť všetky ostatné národy, vziať ich majetok a prevziať ich krajiny je hlavným trvalým a jediným židovským globálnym cieľom. Tento cieľ núti židov, aby sa držali pod neustálym napätím a aby ani na chvíľu nepoľavili, čo z nich robí otrokov ich boha a jeho dominantným predpokladom. 
Možno je čas, aby Chabadisti pochopili, že ich učenie je falošné a vedie k zničeniu nielen všetkého, čo nenávidia, ale aj nich samotných! Čím sú lepšími od nás? Aká je ich voľba? Chcú zomrieť ako poslední? Nie je to najlepšia voľba! Svedčí to o tom, že títo ľudia zrejme nevedia veľa! Koniec koncov, ak zničia samotnú zemeguľu, potom aj všetko živé, ako otroci, tak aj páni, zahynú! A ich nádej, že sa budú veselo vrhať na úroveň éteru okolo kozmického gangstra IjaHavu – je nerozumný dôvod, ktorého sa všetci tak ľahko chytili! 
Židia nemajú žiadnu múdrosť, nemajú žiadne vedomosti, rovnako ako nemajú pochopenie toho, ako v skutočnosti funguje svet okolo nás. Človek s inteligenciou, porozumením a poznaním nemôže vedome zničiť dom (zemeguľu), v ktorom žije! Týmto sa môžu zapodievať iba nerozumní a podvedení alebo zazombírovaní dospelí. 
A tí, ktorí už aspoň niečo vedia o skutočnej štruktúre vesmíru, neveria v primitívne rozprávky, aj keď sú napísané v starých knihách. Múdry človek, ktorý dosiahol vysoký stupeň evolučného vývoja – osvietenie znalosťou – nikdy nedovolí zničenie jeho domu a navyše bude vedome plne zodpovedný za to, že v ňom žije a využíva jeho zdroje. Toto je hlboký a zásadný rozdiel medzi Slaviano-Árijskou morálkou a mentalitou židov chabadistov. 
A vždy bude chrániť svoj dom, nebude šetriť žiaden život – je veľká povinnosť každého z nás! 
Ochrana všetkých vašich rodov, Svätej zeme vašich otcov, starodávnej Viery ich Prapredkov je prvoradou povinnosťou každého človeka Rasy Veľkej, pokiaľ bude svietiť Jarilo-Slnko, za každých okolností …“ (Slovo múdrosti Volchva Velimudra).

Myslitelka

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

3 Replies to “O co usiluje židovský Chabad?

  1. Kto má rozum, tak si dešifruje USraelský štátny znak! Je naložený symbolmi, číslami a dátumom 2032-2033 ! 9×13 a 9/11; 13; 72; A latinskými slovami s 52 písmenami: Annuit Coeptis= Heavenly/ Earthly Conception(13) + E Pluribus Unum= Bus/ vozidlo mnohych v jednom(13) +Novus Ordo Seclorum= Novy poriadok istý/ zaistený( 5+4= 9+8) a MDCCLXXVI=1776., odkedy rátajú 13 poslednych Katunov po 2032/ 2033! Orol ma 32+33 bŕk na ľavom+ pravom kridle ako 2032/ 2033, a 65 Bak’tunov je Veľky Precesny rok v lunarnom rátaní. Nad škulavým orlom= zlodejom rýb jastrabom je Davidov Štít z 13 hviezd obkolesených 20 mrakmi slnecnej magnetoplazmy= 33 pre NWO v 2033. Pyramída ma 13 schodov pte 13 domov zodiaku v Mezoamerickych Hadich kultúrach,USrael nasleduje. A 72 kociek kamena, kde 72 je zakl.čislom Precesie, a kocka je symbol Zeme a Noveho Jeruzalema! Nad pyramidou je “ cap= vrcholec“ s neslávnym? OKOM, symbolom Čiernej diery, v ktorej je Duchovna energia, a antihmota za “ horizontom udalostí“, tam je zdroj našej duchovnej energie! A ich “ galaktická“ a noderna zastava od 1962 ma 9 radov+ 11 stĺpcov hviezd, plus 6+7 pruhov= 33, pre NWO v roku 2033! A túto šablónu pouzili pocas 9/11 v počtoch údajne 4 “ unesených lietadlach“ -v poctoch ich posadok! Do Dvojiciek 9+11; do Pentagonu 6 a do poli Shanksvillu= 7 clenov!
    Bohuziaľ, verejnosť nevie nic o antickych astronomiach, cykloch a apokalypsach! Nic o Precesii ci Novom Jeruzaleme- kocke! Nic o Chode a Ceste Nebies!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *