Japonský výrobce tiskáren Epson se v Česku zaměřuje na zákazníky černochy. Češi ho nezajímají

Sdílet

Vedení japonské firmy Epson, která v ČR prodává především tiskárny, se asi zbláznilo. V inzerátech na tiskárny k počítačům začíná nasazovat černé modely. Až to navozuje dojem, že její produkty jsou určeny především pro černé obyvatele české kotliny! Nebo snad už počítá pouze s černým obyvatelstvem a bílí Češi jí nezajímají?!

Češi by obchodní politiku firmy Epson měli vzít na vědomí a hlasovat peněženkou. Konkurentů firmy Epson je naštěstí dost. Jak by se asi tvářili Japonci, kdyby jim černochy v reklamě v Japonsku cpala nějaká česká firma?! Necháme si to líbit?! Tohle není zdaleka jediná zahraniční korporace, která podporuje zrůdnou multikulturní agendu. Nenechme si to líbit!

Aron G.


Sdílet

2 Replies to “Japonský výrobce tiskáren Epson se v Česku zaměřuje na zákazníky černochy. Češi ho nezajímají

  1. Z toho bych neměl tak zásadní osypky… Do reklamy se dává nejen Usain Bolt (mmch je z Jamajky, ne z Afriky) ale i jiní… Je to symbol rychlosti… Krom toho – U. Bolt není v reklamě poprvé, stačí zapátrat. Bez reklamy by příjmy mnoha sportovců nebyly tak zásadní a vysoké, jako tomu je. A navíc – nedokážu si představit, že by na Epson dělali reklamu Géňa se Suchošem, například.
    Daleko horší je reklama řetězců, podívejte, jak bílé dívky/ženy nemohou spustit oči z ne-bílého muže, téměř všichni bílí mužové v reklamách nadnárodních řetězců a korporací patří buď mezi 4%, L-Q++ nebo jsou zarostlí jako paviáni. A korunu tomu všemu dávají předvánoční nabídky hraček … Tam je to daleko zákeřnější, skrytější a daleko více manipulativní.

  2. Dnes jsem najela na e-shop firmy Bonprix a na vánoční nabídku lákají dvě snědé mulatky a v pozadí je jedna bílá, ale tmavý typ. Tmavé vlasy a oči. Tudíž všechny tři modely evokují tmavé, dovážené. Bílý, český zákazník není asi rentabilní, nabídka je pro ostatní země s přistěhovaleckou vlnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *