Protiislámští aktivisté podporují Izrael. Nechápou, že vyhnaní Palestinci a další muslimové skončí u nich v Evropě, Česku?! Kdo je řídí?

Sdílet

Konflikt mezi Izraelci a Palestinci přinesl zajímavý paradox. Řada protimuslimských aktivistů podporuje Izrael v tomto konfliktu. Přitom Izrael vyvolal krizi v Gaze s cílem etnického vyčištění bývalého palestinského území od Palestinců. Izraelské elity se tím nijak netají. Část bude pobita a zbytek (minimálně 2 mil.) bude vyhnán navždy z jejich domovů. Jenže arabské státy je nepřijmou a tak skončí tito muslimové v Evropě. K nim globalisté přihodí ještě další muslimy, natrénované to mají od války v Sýrii. V mediích se brzy z dnešních hamáských teroristů stanou „chudáci uprchlíci – žena a děti“. To už všichni dobře známe.

Pitomý protiislámský aktivista tak podporou Izraele přispívá k další významné islamizaci Evropy. Ono není divu, když se podíváte, kdo v ČR v minulosti ovládl a rozložil antiislámské hnutí. Jeden studoval v Tel Avivu, další objížděl zemi s židovským rabínem…. Moudrý člověk napsal, „antiislámští aktivisté jsou sluníčkáři s výjimkou na islám“. Ta slova by se měla tesat do kamene!

Janina Dubovská


Sdílet

5 Replies to “Protiislámští aktivisté podporují Izrael. Nechápou, že vyhnaní Palestinci a další muslimové skončí u nich v Evropě, Česku?! Kdo je řídí?

  1. A koho majú podporovať?Izrael je prvý na rane!Europa hneď za ním.Až porazia Izrael,sústredia sa na zničenie europy.Ono to už prebieha,ale po zničení Izraela,budú môcť presunúť všetku energiu na nás.Takže ja to vidím tak že Izrael nesmie padnúť.Musí bojovať a zvíťaziť.Musí poraziť islám,narobiť im také problémy aby nikdy už ani len nepomysleli na nejakú expanziu,nejaké šírenie islámu do sveta.To je jediná cesta.Izrael musí bojovať v našom mene.A my by sme im mali pomáhať.
    Až padne Izrael,tak tí židia budú utekať a prídu sem.Na jednej strane je to dobre,lebo tu by sa postavili ostro proti migrácii,na druhej strane tu budú chcieť nájsť novú vlasť.Budú sa obzerať po kuse zeme,kde by si mohli vytvoriť svoj nový štát.A niekde vznikne nový problém.

    1. meles pitomosti, valka v Palestine je boj o zidy ukradene uzemi, tam nejde o viru ,ale ze je vetsina islamskych zemi na zidy nastvana neni divu. 1890 a tisice let pred tim v Palestine nikdy nezilo vic nez 5% zidu, to pisi o zidovsti historici, vse co tam navezli po 1.svetove valce byli Askenazi kteri maji puvod ve vychodni Evrope na Ukrajine a nikdy v Palestine nemeli predky. Jinymi slovy sionisti nikdy nemohli mit narok na vlastni stat a podmazanim zapadnich politickych sasku to proste ukradli.Zaplavu Evropy muslimaky organizuji predevsim zidy financovani prevadeci s cilem vyprazdnit sousedni staty a polozit zaklad k vytvoreni Velkeho Izraele a zaroven zdecimovat etnicky homogenni zeme v Evrope a vytvorit zaklad k hecovani etnik proti sobe, coz se jim uz v nekterych statech jako Francie a UK uz castecne podarilo. Mas pocit ze gumovou lod ktera uveze 100 lidi a stoji 50000 euro + si ti cmoudi financuji sami?

      1. Ad Svoboda
        Afroarabská imigrace do Evropy je řízená, financovány naznačenými kruhy, které není složité domyslet. A naznačeným motivem uvolnění prostoru postupným vyháněním původního obyvatelstva též není těžké se zorientovat.
        Jen logistické zajištění (m.j. nejen ty čluny) je tak finančně nákladné, že ….
        Bohužel, je odůvodněná obava, že lidé typu přispěvatele Marka toto pochopit nemohou nebo nechtějí nebo nesmí.

        1. s cim se tez sionisticka mafie nechlubi,donutit neposlusne zidy v Evrope k emigraci do Palestiny jim pomohla take jejich kolaborace s Hitlerem podepsanim dohody Haawara r 1933, tehdy pozvali Eichmanna do Palestiny a zakladali tam lokalni bunky NSDAP, vse potvrzeno zidovskymi historiky (Tom Segev ,Izrael, Sedmy milion, vyslo i cesky, nebo Edwin Black USA, Transfer Agreement). Eichmann nebyl odchycen a rychle popraven kvuli svym zlocinum, spoustu jinych podobnych zlocincu dokonce dostala vlivne funkce, (napriklad Reinhard Gehlen byl poveren zalozenim nove spionazni sluzby BND v Zapadnim Nemecku) nybrz aby v Norimberku nevykecal kolaboraci sionistu s Hitlerem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *