Státní ČEZ píše zákazníkům, „zlevnila el. energie a proto vám jí zdražíme“! Vysmívání se gojům v kolonii zvané Česko už zachvátilo i koloniální úředníky?!

Sdílet

Náš čtenář nám poslal neuvěřitelný dopis od většinově státní firmy ČEZ. Ta mu sice na první řádku píše, že elektřina zlevní, aby mu nakonci napsala, že mu jí pro jistotu zdraží!

Jedná se o otevřený výsměch českým zákazníkům, kteří jsou v kolonii zvané Česko nemilosrdně vysáváni pomocí drahých energií, potravin, cen všeho zboží.

Český goj se ocitl v tak poníženém postavení, že už se mu vysmívají i koloniální úředníci z místních státních firem. Spolu s ekonomikou mu je likvidováno zdravotnictví, školství a sociální služby. Do země jsou mu přiváženy statisíce imigarntů z Ukrajiny, Afriky a Asia. Děti mu likvidují preferovaní imigranti pomocí drog, které jsou dostupné v každé večerce, či imigrantské restauraci. Děti imigrantů na školách provozují drogový marketing bez zájmu úřadů a policie.

Otázkou je, zda si globální parazité uvědomují, že když zničí hostitele, tak sami zahynou. Jenže na to je parazit moc hloupý, Ona stará bajka o žábě a škorpionovi to ukazuje již staletí.

Nechají si Češi tohle novodobé vykořisťování, které zemi zachvátilo po roce 1989, líbit do nekonečna?! Nebo ty věčné parazity vyženou a budou si vládnout zase sami?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *