Firma Pfizer jede vakcinační reklamu na plný plyn. Jde pouze o byznys, nebo je za tím něco víc?!

Sdílet

Výrobce experimentálních korona vakcín americká firma Pfizer rozjela velkou reklamní kampaň na očkování obecně. Nejde už zdaleka jen o experimentální korona vakcíny, ale i pneumokoky a další vakcíny z jejího portfolia. Až si jeden začíná klást otázku, zda jde pouze o business, nebo o něco jiného?!

Třeba propagátor vakcín Bill Gates věří, že pomocí vakcín se dá světová populace redukovat o více než 10%! Gates je dobrý známý ředitele Pfizeru A. Bourly, který je původním vzděláním veterinář! Bourla je mimochodem takový lidumil, že si své nevyzkoušené korona vakcín odmítl nechat sám aplikovat. Prý aby bylo víc pro druhé! O redukci světové populace pomocí vakcín globální elity mluví už delší dobu.


Rozumný člověk by se měl vakcínám od podobných firem určitě velkým obloukem vyhnout. Ať se je veterinář Bourla píchá své rodině a soukmenovcům!

Generální ředitel firmy Pfizer, výrobce experimentálních korona vakcín A. Bourla, původním vzděláním veterinář


Sdílet

4 Replies to “Firma Pfizer jede vakcinační reklamu na plný plyn. Jde pouze o byznys, nebo je za tím něco víc?!

  1. Kdo sledoval celý ten cirkus kolem vakcinace COVID 19, tak si žádnou „vakcínu“ nenechá píchnout. K výrobcům vakcín bych přiřadil WHO. Nejvíc mně dojímá ta jejich „péče“ o celosvětové zdraví.

  2. Apelují na lidský strach z nemoci. Nechte si píchnout a budete zdraví. Je to jednoduchá cesta, pro jednoduché lidi. Jeden známý se pochlubil, že už má s manželkou pátou covidí. Přesně za týden fofr a paní v nemocnici, nemluví, nepoznává. On sám má nádhernou žlutou barvu hozenou do šeda. Televize jim běžela celý den. Ach jo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *