Proč veřejně truchlit za takového člověka?!

Sdílet

Zemřel K. Schwarzenberg. My pamětníci víme, že návrat „domů“ nebyl motivován ani tak láskou k Čechám, Čechům a češství, jako hlavně šancí podvodně získat obrovské majetky, které byly na základě Benešových dekretů jeho kolaborantské rodině po 2. sv. válce zabaveny a díky vděčnosti Havla (za komančů mu vozil peníze od sudetských Němců, které mu umožňovaly vést luxusní život, zatímco rodiny obyčejných chartistů chcípaly hlady) mu soud přisoudil tyto majetky podle RAKOUSKÉHO!!! práva, stejně jako se podílel na podivné privatizaci Becherovky a byl mahutným čerpačem dotací všeho druhu. Jinak mu Češi a ČR byli ukradení.

Neznal pořádně ani naši hymnu, Jeho hlavním cílem bylo přivést ČR do područí globalistů, což díky Klausovi a Zemanovi sice trvalo trochu déle, ale nakonec se toho dožil. Dokonáno jest. Datum úmrtí 11/11 je natolik okultní datum hned po 9/11 a 3/11, že si říkám, že to jen ďábel oznamuje světu: „Tak jsem si ho konečně vzal!“. Tento člověk uznal Kosovo aniž k tomu měl souhlas a pověření. A už vůbec nemluvím no amerických vojenských základnách v Brdech. Aktivně podporoval multikulturalismus. .Češi to nemáte skutečné národní hrdiny než zkrachovalce z TOPKY? 

Karel Schwarzenberg na Miss Vietnam v centru vietnamských drogových mafií pražské tržnici SAPA

Došlo do redakční pošty. Článek nemusí vyjadřovat názor redakce, jsme ale toho názoru, že je potřeba mít různé pohledy na politické osobnosti české historie a to včetně hodnocení jejich minulosti


Sdílet

2 Replies to “Proč veřejně truchlit za takového člověka?!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *