„Černoši jsou původní obyvatelé Anglie“, tvrdí veřejnoprávní televize anglickým dětem

Sdílet

Britská veřejnoprávní BBC se tak rozjela v přepisování anglické historie, že to začíná působit směšně. V pořadu „strašlivá minulost“ (Horrible histories), který je určen dětem, začíná pořád zpěvem jistého černého „legionáře“. Ten zpívá „byli (my černoši) a žili jsme tu od pradávna“. Dokonce prý bojovali v bitvě u Hastingsu, která byla jedním z historických milníků britské historie. Cílem je vnutit dětem představu, že původní obyvatelé Anglie byli černí.

Jedná se pochopitelně o velkou lež.

Analýzy DNA ukazují, že žádní černoši v Anglii historicky nežili a dokonce tam ani nepřišli s Řimany, jak se některé pseudovědecké teorie snaží veřejnosti namluvit.

Před časem musela být dokonce z jedné vesnice v Sussexu odstraněna pamětní cedule s věnováním první „černé Angličance z 2, století n.l.“. Analýza DNA ostatků ukázala, že dotyčná osoba pocházela z Jižní Evropy, nebo Kypru.

Co čeká Čechy a Slováky? Čechům brzy začnou veřejnoprávní media pravděpodobně tvrdit, že Vietnamci a Arabové zde žili dříve než Češi. Praotec Čech musel o půdu požádat pana Nguyena za SAPA (pražská tržnice proslavená vietnamskou kriminalitou) a schválit to musel Mohamed z Alžírska, který měl u hory Říp prosperující kebabárnu… Jen se nesmějte. tohle je nepříliš vzdálená budoucnost.


Sdílet

One Reply to “„Černoši jsou původní obyvatelé Anglie“, tvrdí veřejnoprávní televize anglickým dětem”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *