Evropské národy podporují Palestince jako zástupné vyjádření kritiky židů. Židy přímo kritizovat nesmí, šli by do vězení. Kdo v Evropě skutečně vládne? Nechají si to Evropané líbit?

Sdílet

Evropské politické „elity“. media a aktivisté se sice předhánějí v demonstrativní podpoře Izraele, ale evropské obyvatelstvo zůstává chladné. Větší část to nezajímá, protože tradičně řeší běžní problémy jako vysokou inflaci, drahé potraviny a energie, zhrošující se dostupnost zdravotnictví, prudce klesající kvalitu školství, imigrantskou kriminalitu atd.

Část evropské populace se ale ke zděšení režimu staví na stranu Palestinců. Nejedná se pouze o muslimské imigranty. Tento názor zastávají i běžní Irové, Němci. Holanďané a Češi. Ve skutečnosti jim nejde o podporu nějakých Palestinců. Jde jim o vyjádření odporu k Izraeli a židům. Věřejně to udělat nemohou, to by šli do vězení (kritika židů je ve velké části Evropy zcela zakázána), tak to činí zástupně. Důvodem je, že mají zkušenost a představy o tom, kdo jim ty problémy současné doby zařidil. Řada Evropanů si připomíná ty, kdo stáli za rozvojem neomarxismu, ecoterorismu, či masové imigrace, omezování svobody slova atd. V ČR je to podobné.

Režim sice pořádá jednu proizraelskou demonstraci za druhou, ale kromě povinné účasti koloniálních politiků a gojů, kteří jsou na svém politickém postoji existenčně závislí, tak nikdo jiný nechodí. Podobně to ale je s pro palestinskými demonstracemi. Tam vidíte pouze v Praze žijící muslimy a pár lunetiků. Běžný Čech stojí stranou.

Trochu jiný obrázek vidíme na internetu a sociálních sítích. Tam se běžně poukazuje na chování židů vůči arabskému obyvatelstvu, na desítky let trvající vyhánění Arabů z jejich domovů. Ti odvážnější citují výroky známých rabínů ohledně jejich chování ke gojům/nežidům, Další připomínají, že za omezováním svobody slova po roce 1989 stojí židovští poslanci (Benda, Payne), trestní oznámení za výroky na internetu na ně píše židovská aktivistka Klára Kalibová a její soukmenovci, válku na Ukrajině jim servíruje „zmocněnec pro zahraniční politiku“ jistý T. Pojar, který je židovského původu stejně jako P. Fiala. Korona teror včetně nebezpečných vakcín jim servíroval A. Babiš (o jehož židovském původu se vážně spekuluje) a třeba i ministr zdravotnictví P. Arenberger, který je také židovského původu. Stejně tak vidí, že českým gojům a židům se u policie a soudu neměří stejně. Viz nedávný případ Čermák (5,5 roku za údajné vyhrožování na internetu) a nezahájení vyšetřovaní u Pavla Novotného (je po otci židovského původu) za stejný čin. Příkladů bych zde mohl úvést celou řadu.

Kdo vlastně Evropanům ve skutečnosti vládce? Obvykle ten, koho nesmí kritizovat! Budou Evropané snášet jeho tyranie do nekonečna?

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce

Poslance hnutí ANO P. Nacher je židovského původu stejně jako předseda hnutí A. Babiš


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *