Co je „Učitelská platforma“, jejíž představitelka pomáhá likvidovat stávkové proti režimní hnutí

Sdílet

V pondělí 27. listopadu proběhla rozsáhlá stávka ve školství, zdravotnictví a dalších oblastech české ekonomiky. Jenže místo diskuze o dopadech stávky se prorežimní media chytla výroků do té doby téměř neznámé organizace „Učitelská platforma„. Její vedoucí členka Petra Mazancová se veřejně rozhorlila, že na stávkové demonstraci vystoupil jistý bloger Vidlák, kterého viní jako proruského agenta, byť dotyčný na demonstraci o Rusku vůbec nehovořil. Hned se tím podařilo dehonestovat masové stávkové hnutí a odklonit veřejnou debatu zcela jiným směrem.

To jistě není náhoda a když se podíváte na „Učitelskou platformu“, tak brzy pochopíte, kdo to vlastně je. Organizace vznikla v roce 2020 a údajně aktuálně sdružuje asi 1900 členů (ředitelů a učitelů). Na rozdíl od řady podobných organizací se jí velmi brzy podařilo získat významné sponzory jako Nadaci české spořitelny, RSJ Fundation (v orgánech nadace sedí lidé jako T. Blumenstein, M. Goetz. M. Janyšková…), nadace Blíž k sobe. Spolku se záhy daří získat slušné finanční prostředky na činnost a v roce 2022 už má náklady více než 2 mil kč.

Jistě náhodou spolek „Učitelská platforma“ spolupracuje s globalistickou neziskovkou Člověk v tísni.

Cíle spolku jsou velmi obecné, ale hodně napoví grafika a doprovodné fotografie. Například třidy, kde není ani jeden bílý žák a učitelka vypadá, že právě přiletěla od Mrtvého moře. Takhle má podle paní Mazancové a jejích kumpánů vypadat česká škola?!

Samotnou kapitolou jsou politické aktivity vedení spolku. předsedkyně spolku P. Mazanacová je aktivní členka vládní TOP09, která se na rozvratu českého školství velmi aktivně podílí. Další členka vedení Sofia Hladíková je zase aktivní členkou strany Zelených. Jana Servusová zase na svém fb píše, že stávka není boj proti vládě!, a konečně Jan Kozebauch je v zastupitelstvu města Kraslice za vládní hnutí STAN. Jak vidíte většina členů vedení spolku má přímé vazby na režimní politické strany, které aktivně usilují o likvidaci českého školství.

Každý se tedy může udělat sám obrázek o jakou organizaci se ve skutečnosti jedná. Vše ukazuje na to, že je to režimem zřízená a řízená platforma, která má eliminovat skutečnou pronárodní činnost ve školství. Aktuálně pak slouží k likvidaci stávkového hnutí. Takovým lidem se dříve říkalo řízený stávkokaz a mediální výstup paní Mazancové nese všechny znaky řízené likvidace stávky ve školství.

Pracovníci ve školství by měli vzít tuto skutečnost na vědomí a na podobné elemnty si dávat pozor, pracují otevřeně proti jejich oprávněným zájmům. Stějně tak by to měli vzít na vědomí rodiče, nebo snad chtějí, aby jejich děti chodily do multikulturní školy, kterou jim na obrázku slibují paní Mazancová and Company? Jako matka 2 dětí a 3 vnoučat říkám, že nic takového nechci!

V. Š. Havířov

jméno autorky příspěvku je redakci známo, ale z obav o její profesní bezpečnost ho nezveřejňujeme

Tahle si „Učitelská platforma“ představuje typickou českou třídu…..

Předsedkyně Učitelské platformy a aktivní členka vládní strany TOP 09 P. Mazancová

Platforma prý nestávkuje proti vládě. Proti komu tedy? Ruským agentům a českým dezolátům, kteří mají děti v jejich školách?!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *